no business
Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Skab acceleration ved at forbedre informationsstrømmen

Udfordringer

Nutidens enorme datamængder betyder, at I skal håndtere flere dokumenter og mere information end nogensinde før, og det skal alt sammen kunne tilgås både på kontoret og via fjernadgang. Og det er ikke nemt at fremskynde kommunikationen internt i virksomheden og samtidig bevare informationssikkerheden.

Vores innovative information management- og printadministrationsværktøjer gør det nemmere for både jeres kontorbaserede og mobile medarbejdere at dele dokumenter, både ansigt til ansigt, virtuelt og på print.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Kundecase

Se, hvordan vi hjalp St. James's Hospital med at håndtere enorme mængder af fortrolige oplysninger hurtigere og mere effektivt, samtidig med at datasikkerheden blev styrket.

Få mere at vide

Kontakt os

for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at accelerere

Få mere at vide

Kundeapplikationer

Managed Print Services

managed print services
Øg produktiviteten ved at frigøre jeres medarbejdere fra opgaven med at administrere og vedligeholde jeres printservice. Ligesom det sikrer, at jeres printteknologi er velegnet til formålet, hjælper Managed Print Services jer med at opnå bedre kontrol over jeres printvaner samt giver jer mulighed for at reducere omkostninger og mængden af affald.

Dokumentdigitalisering

dokumentscanning og -automatisering
Øg produktiviteten ved at håndtere dokumenter hurtigere og mere effektivt og ved at give dine medarbejdere fjernadgang til deres dokumenter. Digital scanning og dokumentautomatisering reducerer også print- og papirlageromkostninger samt øger informationssikkerheden.

Du vil måske også være interesseret i

  • Canon
  • ...
  • Information management og printadministration - Accelereration