Lokal indsats – støtte til projekter i lokalsamfundene og frivilligt arbejde blandt medarbejdere

Canon samarbejder med en række forskellige partnere i lokalsamfundene. Vores kontorer i hele EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) yder støtte til projekter, som gør en forskel i de enkelte lokalsamfund fra miljøbevaring og biodiversitet til uddannelse, social samhørighed og frivilligt arbejde. Vores kunder og medarbejdere lever ofte tæt på vores kontorer, og vores drift påvirker dem og det øvrige lokalsamfund. Vi har en politik om at støtte projekter, som hjælper lokalsamfundene, indbyggerne og beboelsesområderne.

Vi opfordrer vores lokale kontorer til at støtte vores regionale partnerskaber med Røde Kors, og mange gør det. Se nogle eksempler nedenfor, og se endnu flere i vores rapport om bæredygtighed.

  • Røde Kors: Medarbejdere hos Canon i Spanien, Belgien og Østrig gav blod via Røde Kors-blodbanker, mens Canon i Frankrig opfordrede medarbejdere og kunder til at donere til ofrene for tyfonen Haiyan.

Få mere at vide om vores partnerskab med Røde Kors.

Medarbejderes frivillige arbejde
Da de selv bor i lokalområdet, ved vores medarbejdere, hvilken støtte der er brug for i deres lokalsamfund. De bruger frivilligt deres fritid og arbejdskraft til at støtte et bredt udvalg af formål og aktiviteter, som spænder fra sponserede løb til oprydning i naturen. Vi har retningslinjer for frivilligt arbejde for ledere og medarbejdere i hele regionen for at fremme deltagelsen på en passende og forretningsfokuseret måde og maksimere vores støtte.

I 2013 udførte vores medarbejdere over 3.100 timers frivilligt arbejde for at støtte projekter i lokalsamfundet.

Støtte til lokalsamfundet
Vores kontorer og medarbejdere deltager i forskellige projekter sammen med lokale velgørenhedsforeninger og -organisationer for at indsamle penge og donationer og yde andre former for støtte. Det kan omfatte alt lige fra at trykke plakater til hjælp ved sportsbegivenheder. Se eksempler på disse aktiviteter nedenfor, og se endnu flere i vores rapport om bæredygtighed.

  • Social velfærd: Canon i Mellemøsten støttede en lokal kampagne, der skulle skabe opmærksomhed omkring autisme
  • Sport: Canon i Sydafrika gav unge handicappede mulighed for at prøve golf som sport; medarbejdere i Ungarn, Østrig, Schweiz og Østeuropa deltog i kampagner for cykling til arbejde og løb
  • Uddannelse: Canon i Tyskland trykte plakater til en udstilling om analfabetisme; Canon i Storbritannien var vært for en karrieremesse for skoleelever
  • Miljø: Canon i Europa og Asien og Canon i Spanien støttede projekter for genplantning af skove
  • Frivilligt arbejde: Medarbejdere i Sydafrika hjalp med at reparere et center for udsatte børn; hollandske medarbejdere ledsagede ældre på en udflugt.

Andre relationer
Som en vigtig lokal arbejdsgiver har Canon tilknytning til lokale uddannelsesinstitutioner, f.eks. skoler og universiteter. Medarbejdere taler om arbejde, miljø og andre emner på skolerne. Vi deltager i universiteternes åbent hus-arrangementer og fortæller om, hvordan det er at arbejde for Canon, og vi afholder konkurrencer (f.eks. salgskonkurrencer) og tilbyder mentorordninger. Vi tilbyder også erhvervspraktik og praktikpladser, hvor dette er relevant.

spacer
					image
Samfund
Regional indsats
Arbejdsplads
Bæredygtighed
Miljø
Samfund
Forretninger
Priser
Bæredygtighedsrapporter
Canon Europe sustainability report