Environment

Miljø – beskytte miljøet og støtte vores kunder

Vi designer vores produkter under hensyn til miljøet, og inkluderer ofte genanvendte materialer. Vi minimerer den energi, som vores produkter bruger, når de er i drift, så kunderne sparer ressourcer, og vi planlægger, hvordan udtjente produkter kan anvendes til genfremstilling af nye produkter, genbruges eller genvindes. Ved at maksimere ressourceeffektiviteten reducerer vi den mængde nye ressourcer, vi har brug for i vores produkter.

I anerkendelse af at to tredjedele af udledningen af CO2 i løbet af et produkts levetid stammer fra kundernes brug af produktet, råmaterialerne og leverandørernes fremstilling af dele, tilbyder vi stadig flere skræddersyede tjenester og løsninger, som kan forbedre effektiviteten for vores kunder. Det hjælper dem med at reducere deres egen miljøpåvirkning og samtidig få innovative, sikre produkter og spare penge. Få mere at vide om vores løsninger og tjenester.

Produktion – Brug – Genanvendelse
Vi følger en tilgangsvinkel med "ProduktionBrugGenanvendelse" for alle vores produkter i hele deres levetid.

Canons proces for Produktion-Brug-Genanvendelse

Vi tager ansvar for vores aktiviteters påvirkning og effekt på miljøet i overensstemmelse med vores virksomhedsfilosofi Kyosei. Vores miljøpolitik [PDF 142 KB] beskriver de vigtige trin, vi tager til at opnå balance mellem bæredygtig vækst og velstand, ansvarlig anvendelse af ressourcer og reduceret påvirkning af miljøet. Disse handlinger hjælper med at imødegå klimaændringer.

Vi stræber efter at minimere vores egen påvirkning gennem standardpolitikker, som gælder for alle vores kontorer og driftsenheder i hele EMEA. Få mere at vide om vores virksomheds drift.

Priser
Vores indsats for at reducere virksomhedens miljøpåvirkning og imødegå klimaændringer er blevet anerkendt med flere priser:
• Vores Climate Counts-score er 66/100.
• Vi er nummer 29 på Interbrands liste over Best Global Green Brands for 2012.
• Reputation Institute har tildelt os en plads som nummer ni på deres liste over verdens mest anerkendte virksomheder (2012)

Rapport om bæredygtighed for Canon EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika)
Se en ordforklaring med miljøudtryk.
Læs vores miljøpolitik [PDF 142 KB]

Få mere at vide om, hvordan Canon yder en indsats for samfundet, og hvordan vi varetager vores sociale ansvar.

Få mere at vide om, hvordan Canon overholder love og bestemmelser om virksomhedsledelse.

spacer
					image
Miljø
Produktion
Brug
Genvinding
Drift
ISO 14001
Ordforklaring
Bæredygtighed
Miljø
Samfund
Forretninger
Priser
Bæredygtighedsrapporter
Canon Europe sustainability report