Canon præsenterer PIXMA MG3650 – en onlineprinter til det travle hjem

Søborg, Danmark, 21. juli 2015 – Canon lancerer i dag den helt nye alt-i-en inkjet printer PIXMA MG3650 og supplerer dermed udvalget af printere til hjemmet med endnu en printer. Den nye alt-i-en printer erstatter PIXMA MG3550 og er designet til at kunne udføre en hel række behov som trådløs scanning samt kopiere og printe alt lige fra arbejdsdokumenter, lektier og familiebilleder.

PIXMA MG3650


PIXMA MG3650 er designet til virke trådløst med PC, smartphone- og tabletenheder gennem apps og cloud-tjenester. Desuden bidrager den trådløse print-funktion til en brugervenlig og gennemført brugeroplevelse.
Masser af online muligheder
Med Canons PRINT app kan du på din MG3650 og printe direkte fra Instagram™ og Slideshare™¹ samt skanne dokumenter og fotos til Microsoft OneNote™². PIXMA MG3650 er også i stand til at printe direkte fra en sociale medier og cloud-tjenester deriblandt Facebook™, Flickr™, Evernote™ , Google Drive™ , Dropbox™ and OneDrive™, og det åbner dermed muligheden for nemt at printe de seneste familiebilleder og personlige dokumenter. Brugere kan også vedhæfte scannede filer til emails og sende direkte fra printeren³. Det er også muligt at trådløst printe billeder direkte fra kompatible kameraer gennem WLAN PictBridge-funktionalitet.
Print uanset hvor du er
PIXMA MG3650 leverer en intuitiv printløsning fra adskillige enheder  og populære cloud-tjenester uanset, hvor du befinder dig⁴.
Med den nye Canon PRINT app er det hurtigt og nemt at printe fra din enhed uden det er nødvendigt at installere en driver eller være tilkoblet en PC. Printeren er også kompatibel med Google Cloud Print™ and Apple AirPrint™. Desuden gør den indbyggede access point-funktion brugerne i stand til at printe uden at være opkoblet til internettet. 
Vær kreativ med dine print
Takket være Canons ChromaLife100 teknologi udskriver PIXMA MG3650 fantastiske kvalitets fotografier, du kan være stolt over at vise frem. Fotografier skal kunne holde – med Canons fotopapir holder din billeder i generationer, så de kan blive delt or beundret mange år frem i tiden.

PIXMA MG3650 kan også være centrum for underholdning på de regnfulde dage som enhver dansk sommer indeholder. Canons CREATIVE PARK PREMIUM©⁵, giver adgang til en masse underholdende, men professionelt indhold. Gratis skabeloner til at printe i form af blandt andet scrapbøger, kalendere og meget mere. Canons My Image Garden© software hjælper brugerne med at sortere og printe billeder gennem værktøjer som auto-layout og ansigtsgenkendelse. Easy-PhotoPrint+©  fra Canon giver PC og tabletbrugere for at være kreative med deres billeder ved at benytte skabeloner til at lave kort og kalendere, som kan printes på en Canon PIXMA.
Printøkonomien i de nye PIXMA MG3650 er god, da Canons XL blækpatroner er kompatible kan brugere spare op til 50% per printet side ved at bruge XL-patroner⁶.

PIXMA MG3650 nøglefunktioner:
•    Forbind og print fra din smartphone eller tablet med Canon PRINT Inkjet/SELPHY appen
•    Apple AirPrint og Google Cloud Print support
•    Kompakt model til print, kopi og skan
•    Print og scan med PIXMA Cloud Link
•    Print på begge sider af papiret 
•    Spar penge og print mere med XL blækpatroner
•    Brug WLAN PictBridge til at printe direkte fra kompatible kameraer
•    Print billeder til helt til kant, som holder i generationer

Vejledende pris for PIXMA MG3650 er 600kr


For yderligere infomationer kontakt produktspecialist Martin Elnebo på mail: Mal@canon.dk¹ SlideShare er et trademark hos SlideShare, Inc.
² Kun tilgængelig med original Canon blæk og med en Canon PIXMA printer.
³ Kun tilgængelig med original Canon blæk og med en Canon PIXMA printer.
⁴ Kompatibel med iOS og Android.
⁵ Kun tilgængelig med original Canon blæk og med en Canon PIXMA printer.
⁶ Besparelserne per side er baseret på Canons anbefalede priser og sideudbytte (ISO/IEC 24711 standard) med XL blækpatroner sammelignet med tilsvarende standard patroner.

spacer
					image
Yderligere oplysninger
PIXMA MG3650 Images
PIXMA MG3650 Specification Sheet [PDF, 68 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser
Industrial Product News