Canon præsenterer imagePROGRAF PRO-1000: førsteklasses fotoprint op til A2

Søborg, den 21. oktober 2015 – Canon løfter i dag sløret for imagePROGRAF PRO-1000, en ny professionel fotoprinter fra Canon, som er beregnet til professionelle fotografer, grafikere og designere. Med sit avancerede pigmentbaserede blæksystem med 12 farver, et nyt 1,28" printhoved og en ny processor fremstiller imagePROGRAF PRO-1000 print i enestående kvalitet op til A2 på ca. seks minutter¹. Den nye egenskab 'Crystal-Fidelity' sikrer, at fotos, som bliver taget med Canon EOS-kameraer, gengives med de fineste detaljer. Derudover giver trådløst print og cloud-tilslutningsmuligheder brugerne friheden til at printe fra en bred vifte af enheder og populære apps.

imagePROGRAF PRO-1000.jpg

Professionelle print i høj kvalitet
imagePROGRAF PRO-1000  benytter et unikt pigmentbaseret blæksystem med 12 farver, hvilket giver print i exceptionel kvalitet og med et udvidet farverum. Den nye serie af LUCIA PRO-blæktyper omfatter Photo Black, Matt Black, Grey og Photo Grey, og sammen med det særlige Chroma Optimizer-blæk får man professionelt udseende monokrome print med et dybere sort og ensartet blankhed. imagePROGRAF PRO-1000 hjælper også brugere med at opnå print med jævne farveovergange, mindre kornethed og et anti-bronzing-effekt.

Ved at inkorporere et nyt L-COA PRO-billedbehandlingssystem sørger imagePROGRAF PRO-1000 for at anvende den korrekte mængde og blanding af blæk, med nøjagtig placering af hver eneste blækdråbe, så man kan opnå optimale fotoprint i professionel kvalitet. Som følge af det stigende antal pixels i dagens digitale kameraer og for at få endnu bedre kvalitet kan printeren også behandle 1200 ppi billeddata i høj opløsning. Dette giver jævne og fine linjer på de printede fotos.

Med muligheden for at vælge blandt 17 typer af Canon-godkendt ICC-profilpapir, herunder blankt, halvblankt og mat, sætter imagePROGRAF PRO-1000 brugere i stand til at kunne vælge specifikt papir, som passer til deres kunstneriske behov. Den nye printer understøtter også A2-ark, så man kan fremstille højkvalitetsprint op til 17".

Direkte integration og forbedrede tilslutningsmuligheder
imagePROGRAF PRO-1000 giver professionelle brugere mulighed for at bruge Canons Print Studio Pro-plugin, så de hurtigt kan printe fra en række avancerede redigeringsprogrammer som Adobe Photoshop og Lightroom. Den byder også på en bred vifte af tilslutningsmuligheder, så brugerne kan printe trådløst fra en række enheder som laptops, PC'er, tablets, smartphones og kameraer. Derudover gør understøttelse af cloud-print det muligt, at fotos, som er lagret i online-lagringstjenester som Dropbox og Google Drev, kan printes øjeblikkeligt. Ved at integreres i de eksisterende workflows gør imagePROGRAF PRO-1000 det nemmere for fotografer at printe deres fotos nøjagtigt og på en effektiv måde.

Kompakt størrelse – perfekt til fotostudier og klasserum
Med et mindre printhoved og optimerede indvendige komponenter er imagePROGRAF PRO-1000 utrolig kompakt, og den indtager mindre plads end traditionelle storformatprintere. Printeren er med sine ca. 723 x 433 x 285 mm – og 12 separate blæktanke – perfekt til brug på et skrivebord i et studie eller mindre klasserum.

Den nye imagePROGRAF PRO-1000 vil kunne købes i butikkerne i hele Europa fra starten af 2016. Det er den første printer i en ny serie af professionelle printere fra Canon.

imagePROGRAF PRO-1000 Vigtigste egenskaber:

  • Løft din fotografering til det næste niveau med professionelle farveprint
  • Store print op til A2 i suveræn kvalitet
  • Gengiv dine billeders farver og detaljer nøjagtigt på print
  • Forbliv tilsluttet med trådløst og cloud-print
  • Forenkl dit printworkflow med Print Studio Pro-plugin

Vejledende pris på imagePROGRAF PRO-1000 er 10.000 kr.

For yderligere information kontakt produktspecialist John Hudson på joh@canon.dk¹ Når man bruger Canon Photo Paper Pro Platinum og printer et foto med kant.

spacer
					image
Yderligere oplysninger
imagePROGRAF PRO-1000-billeder
Specifikationsark for imagePROGRAF PRO-1000 [PDF, 78 KB]
Beskrivelse af teknologier [DOCX, 153 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser
Industrial Product News