Udforsk og vis din kreativitet med Canons nye PowerShot og IXUS kameraer samt PIXMA PRO printere

Søborg den 6. februar 2015: Canon har lanceret fire nye modeller i deres serie af PowerShot, IXUS og PIXMA PRO produkter - alle designet til at være den perfekte fotografiske følgesvend, uanset om der skal fotograferes på rejsen med superzoomkameraet PowerShot SX410 IS, i dagligdagen med det elegante IXUS 275 HS eller printes billeder med de nye PIXMA PRO-100S og PIXMA PRO-10S printere.

PowerShot SX410 IS IXUS 275 HS PIXMA PRO-100S PIXMA PRO-10S
PowerShot SX410 IS IXUS 275 HS PIXMA PRO-100S PIXMA PRO-10S

Kom helt tæt på med  PowerShot SX410 IS
PowerShot SX410 IS bringer med imponerende 40x optisk zoom og 80x digital ZoomPlus alle motiver i fokus i et kompakt kamerahus og zoomer med den avancerede teknologi ind på selv de fjerneste detaljer. Sensoren med en opløsning på 20 megapixels og DIGIC 4+ processoren sørger for billeder med imponerende skarphed og detaljerigdom, mens Intelligent IS minimerer risikoen for rystelser, selv ved fuld zoom.

Et udvalg af forskellige funktioner - herunder Smart Auto og Creative Filters - gør det nemt at være kreativ og tilføre billederne fotografens helt personlige udtryk, mens videoklip nemt kan optages i fuld HD opløsning 720p blot ved tryk på en enkelt knap. Ligeledes skal nævnes, at ergonomien er helt i top med et greb, der giver fuld kontrol over kameraet både ved zoom og ved videooptagelser. 

IXUS 275 HS - den perfekte følgesvend
Uanset om man er på eventyr eller en tur i byen med vennerne sikrer det nye IXUS 275 HS kamera, at man altid kan forevige sine minder i den kvalitet, der kræves. IXUS 275 HS lever desuden op til alle de ikoniske IXUS traditioner, herunder et kompakt og elegant kamerahus i metal og et design, der passer perfekt i enhver lomme.

IXUS 275 HS går heller ikke på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet. Med 12x optisk zoom og en CMOS billedsensor på 20.2 megapixel sørger Canons HS System for perfekte billeder uanset lysforholdene. Også når fotografen selv skal med på billederne. Den nye Canon Camera Connect app gør det nemlig muligt at fjernbetjene kameraet via smartphonen.

Det er nemt at dele billederne med venner og familie eller se dem på andre enheder. Kameraet er således udstyret med såvel Wi-Fi interface som Dynamics NFC funktion (Near Field Communication), lige som både billeder og videoklip kan lagres på Canons nye Connect Station eller f.eks. uploades til Canons cloudbaserede lagringstjeneste i skyen, irista.  

Perfekte print med  PIXMA PRO-100S og PIXMA PRO-10S
De nye  PIXMA PRO-100S og PIXMA PRO-10S printere erstatter de eksisterende PRO-100 og PRO-10 printere. PIXMA PRO-100S benytter 8 farvestof baserede blæktanke og leverer lynhurtige print i fornem kvalitet op til A3+ størrelse. PIXMA PRO-10S er udstyret med et pigment baseret blæksystem med 10 individuelle blæktanke, og leveres desuden med Chroma Optimiser, der optimerer sort samt sørger for forbedret holdbarhed. 

Canons seneste PIXMA PRO printere gør det endvidere endnu nemmere at printe, uanset hvor billederne måtte være lagret. Således kan der printes direkte fra cloudbaserede tjenester såsom DropBox™, Flickr™, Facebook™, Google Drive eller One Drive direkte fra Canons PIXMA Cloud Link. Der kan ligeledes printes via Wi-Fi, Ethernet, PictBridge samt via smartphone eller tablet.

PIXMA PRO-100S og PIXMA PRO-10S er naturligvis også kompatible med Canons nye Pro Gallery Print app, som gør det muligt at forbinde til foto samt video hosting tjenester såsom Zenfolio og SmugMug direkte fra f.eks. en tablet. 

For yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo på mal@canon.dk.

spacer
					image
Yderligere oplysninger
PowerShot SX410 IS -billeder
IXUS 275 HS -billeder
PIXMA PRO-100S -billeder
PIXMA PRO-10S -billeder
Specifikationsark for PowerShot SX410 IS [PDF, 76 KB]
Specifikationsark for IXUS 275 HS [PDF, 78 KB]
Specifikationsark for PIXMA PRO-100S [PDF, 65 KB]
Specifikationsark for PIXMA PRO-10S [PDF, 65 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser