BBC sætter Canons XF305 og XF300 på listen over videokameraer, der er godkendt til både intern og ekstern HD-produktion

Søborg, 10. januar 2011 – Canon kan bekræfte, at Full HD-videokameraerne XF305 og XF300 nu er optaget på BBC, den verdensomspændende TV-stations, liste over godkendte HD-kameraer. Dermed kan de anvendes til produktion af komplette HD-programmer til udsendelse på BBC’s HD-kanaler.

Begge videokameraer blev i juni 2010 godkendt til brug i uafhængige produktioner. Men nu er de også godkendt til interne BBC-produktioner. Efter omfattende tests har tv-stationen besluttet at anskaffe et antal XF305-videokameraer, hvor det første blev leveret i december 2010.

Kieran Magee, Director of Professional Marketing hos Canon Europe Ltd, fortæller: “XF300-serien er specielt designet til at kunne levere enestående høj billedkvalitet og til problemfrit at kunne indgå i workflows i ethvert professionelt miljø. I udviklingsfasen har Canon samarbejdet med mange tv-stationer om disse videokameraer. Og når BBC nu tager dem til sig, ser vi det som en anerkendelse af vores store engagement i en fortsat innovativ udvikling af nye imaging-løsninger – løsninger, der først og fremmest opfylder kundernes behov.”

Om XF305 og XF300
XF305 og XF300 blev lanceret i april 2010 på NAB Show i Las Vegas. Det er de første håndholdte, filbaserede videokameraer, der anvender det nye MPEG-2 Full HD (4:2:2) optagekodeks, der leverer en datastrøm på op til 50 Mbps.

Disse to revolutionerende kameraer leveres også med det unikke HD-videoobjektiv fra Canons L-serie, en særdeles avanceret DIGIC DV III-processor samt et ergonomisk design, der giver mobilitet på et højt niveau og omfattende fleksibilitet. Sensorsystemet er en 1/3-type Canon 3CMOS, som giver fremragende og nøjagtige farver, et meget bredt dynamikområde og lav støj.

Optagelsen sker på CompactFlash-hukommelseskort. Modellerne byder også på en række faciliteter som langsom og hurtig optagelse samt omfattende muligheder for tilpasning af optage- og andre driftsfunktioner.

Den samlede liste fra BBC med de godkendte HD-kameraer, formater mv. findes på adressen: http://www.bbc.co.uk/commissioning/production/hd.shtml

Flere informationer om XF305 og XF300 findes på www.canon.dk/cpn


Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Produktchef John Hudson – email joh@canon.dk  eller produktspecialist Martin Elnebo – email mal@canon.dk

spacer
					image
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser
Industrial Product News