EOS M3 – The power of EOS, only smaller

Søborg, den 6. februar 2015 – Canon løfter i dag sløret for EOS M3 – et effektivt kompakt systemkamera, som er blevet udviklet til entusiastfotografer, der forlanger førsteklasses ydeevne. EOS M3 samler Canons uovertrufne billedkvalitet og DSLR-lignende betjeningsknapper i et kompakt hus og giver dig mulighed for at indfange verden omkring dig i enestående detaljer. Canons første APS-C CMOS-sensor med 24,2 Megapixel opløsning og dets mest avancerede billedprocessor, DIGIC 6, er livsnerven i EOS M3 og leverer fremragende kvalitetsfotos og Full HD-film. Sammen med den superhurtige AF-ydeevne og takket være et nyt Hybrid CMOS AF III og 49-punkts AF-system giver dette kamera dig friheden til at indfange skønheden i enhver bevægelse. Som øvet fotograf vil du finde alt det, du behøver, lige ved hånden. EOS M3 er udstyret med DSLR-lignende kontrolhjul og betjeningsknapper og giver dig fleksibiliteten til at udskifte dit objektiv – alt sammen pakket ned i et kompakt, ergonomisk hus, som du kan tage med overalt.

EOS M3

Skønhed og styrke i din hule hånd 
Fra byens skyline og fortryllende landskaber til storbykunst og iøjefaldende portrætter leverer EOS M3 klarhed, dybe farver og karakteristiske detaljer i hvert billede, du tager, ved at bruge sensoren med 24,2 Megapixel opløsning. Når lyset begynder at svinde og skumringen falder, udmærker EOS M3 sig med sensorens store ISO-område på ISO 100-12800, og det leverer levende og realistiske optagelser med lidt støj, selv i de meste krævende lysforhold.  

Det er bygget til at fastholde selv de hurtigste bevægelser, hvad enten du fotograferer et dyr på safari, som er vanskeligt at indfange, eller gadekunstnere på storbyferien. Med EOS M3's 49-punkts AF-system og den innovative, nye Hybrid CMOS AF III-teknologi forbliver dit motiv i fokus og får du lynhurtig ydeevne – det fokuserer op til 6,1x hurtigere end det første EOS M.  

Giver dig fuld kontrol – ikonisk EOS-design og ikoniske betjeningsknapper 
EOS M3 er skabt med det typiske EOS-dna, og grebets flydende design gør, at det føles behageligt i hånden fra første gang du bruger det. Direkte adgang til en række knapper, herunder et eksponeringskontrolhjul, en programvælger og brugerdefinerbare knapper, lader dig tilpasse kameraets indstillinger, så de passer til din fotografiske stil.  

Den store 7,5 cm (3,0”) LCD-touchscreen kan vippes 180 grader op og 45 grader ned og hjælper dig med at tage billeder fra alle vinkler, så du får endnu flere muligheder for at komponere dit billede, samtidig med at du kan betjene skærmen med enkle fingerbevægelser. Skærmen giver dig også adgang til Canons intuitive touch menu-system, som man kender det fra EOS digitale spejlreflekskameraer. 

EOS M3 kan tilpasses dine egne behov, med brugerdefinerbare knapper, en hotshoe til Canons Speedlite-flashenheder og en elektronisk søger, som kan vippes (fås som tilbehør). Kompatibiliteten med EF-M-objektiver, herunder pancake- og zoomobjektiver, betyder, at du kan optage enhver situation.  Med Creative Assist kan EOS M3 desuden styres fra touchscreen-interfacet, og effekterne kan ses, samtidig med at du optager. Indstillinger som lysstyrke, baggrundssløring, farvemætning, kontrast, hvidbalance og filtereffekter kan ændres, og kombinationer kan gemmes til senere brug, så du kan optage som en prof hver gang. 

Mindeværdige film 
Spirende filmskabere kan optage dyrebare øjeblikke i Full HD-kvalitet og vælge blandt 24p, 25p og 30p billedhastigheder og MP4 til nem deling.  Det avancerede Hybrid CMOS AF III byder på kontinuerlig fokus og sikrer, at dine kære og dine yndlingssteder altid vil være i fokus. Til de mere erfarne fotografer giver Touch AF fleksibiliteten til at vælge AF-punkter fra LCD-skærmen, selv ved motiver i bevægelse, og til at skabe professionelt udseende pull focus-effekter. Manual Movie sætter dig i instruktørstolen og giver dig fuld kontrol, så du selv kan styre blænde, lukkertid og ISO, og få billedskønne, kreative resultater.  

Power to control and share 
Ud over evnen til at indfange smukke stillbilleder følger også fleksibiliteten til at fjernbetjene kameraet og overføre billeder, når du bruger de indbyggede Wi-Fi- og NFC-tilslutningsmuligheder. Den nye Camera Connect-app lader dig fjernbetjene kameraets vigtigste funktioner og er perfekt til at optage i usædvanlige situationer eller fra skæve vinkler. Dynamic NFC gør det muligt at overføre billeder til mobile enheder ved et enkelt tryk, mens den automatiske synkroniseringsfunktion lader dig uploade alle dine billeder til Canons cloud-tjeneste, irista, for øjeblikkelig sikkerhedskopiering og ro i sindet. 

EOS M3 – Vigtigste fordele:

  • Performance og kreativitet – i et EOS, som du kan tage med overalt
  • Vær spontan. Glæd dig over hurtig fokus
  • Tag kontrol over din fotografering, og se din kreativitet vokse
  • Vær lige så fantasifuld med dine film, som du er med dine fotos
  • Fjernbetjening af kameraet og billeddeling via Wi-Fi

For yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo på mal@canon.dk.

spacer
					image
Yderligere oplysninger
EOS M3 -billeder
Specifikationsark for EOS M3 [PDF, 90 KB]
Beskrivelse af teknologier [PDF, 93 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser