Vær kreativ med flash – Canon løfter sløret for SPEEDLITE 430EX III-RT

Søborg, den 8. juli 2015 – Canon udvider i dag sit EOS-system med lanceringen af SPEEDLITE 430EX III-RT. Den nye flash erstatter Speedlite 430EX II og er designet til at forbedre brugerens oplevelse yderligere. Speedlite SPEEDLITE 430EX III-RT har en række avancerede funktioner, herunder integreret radiokontrol, hvilket åbner for en verden af kreative belysningsmuligheder til både hobby- og professionelle EOS-fotografer.

SPEEDLITE 430EX III.jpeg

Utrolig lysstyrke i din hule hånd 
Den nye SPEEDLITE 430EX III-RT er Canons mest kompetente mid-range Speedlite-flash til dato. Et maksimalt ledetal på 43 ved ISO 100 giver tilstrækkelig med styrke til at belyse motiver under en række optagelsesforhold samt fleksibiliteten til at arbejde med ekstra flashenheder vha. radiostyring eller den optiske fjernbetjening. Med et objektivsynsfelt på 24 til 105 mm – eller ned til 14 mm vha. den indbyggede adapter – byder SPEEDLITE 430EX-RT III på både en bred eller snæver lysspredning, som kan styres af brugeren.

SPEEDLITE 430EX III-RT er den ideelle flash til kreative fotografer og giver brugerne mulighed for at eksperimentere med lysopsætninger væk fra kameraet og til samtidig at arbejde med Canons eksisterende radiostyrede eller trådløse, optiske flashkontrolsystemer. Den er også kompatibel med kameraer, som har en Integrated Speedlite Transmitter, som for eksempel EOS 760D og EOS 70D, og kan bruges som en flashenhed væk fra kameraet, som kan betjenes direkte fra kameramenuen. 

SPEEDLITE 430EX III-RT omfatter Canons meget fleksible Radio Transmitter (RT)-system, som sætter brugere i stand til at styre op til fem grupper af RT-flashenheder med op til 15 flashenheder og på afstande op til 30 m væk. SPEEDLITE 430EX III-RT kan også betjenes vha. Canons ST-E3-RT eller Speedlite 600EX-RT, hvilket byder på endnu flere muligheder for både professionelle og hobbyfotografer.

Sammenlignet med dens forgænger er SPEEDLITE 430EX III-RT blevet reduceret i størrelse og giver fotografer en bærbar ekstra lyskilde, som byder på hurtigere og lydløs genopladning. Dermed får brugerne en diskret flash, som altid er klar til at tage det næste skud. Derudover kan man med Bounce Adapteren sprede blødere lys fra flashen, hvilket er perfekt til indendørs optagelser, hvor der kræves et mere naturligt lys.  

Med det medfølgende orange farvefilter kan brugere matche eller stille flashlysets farve i kontrast til lyskilderne omkring dem, og et integreret catchlight-panel giver muligheden for at tilføje lysglimt og gøre portrætter mere levende. SPEEDLITE 430EX III-RT har endvidere en ny og forbedret oplyst punktmatrix LCD-display, og med flashens multi-kontrolhjul kan man tilføje genveje til de vigtigste funktioner. 

SPEEDLITE 430EX III-RT – Vigtigste egenskaber:

  • Effektiv flash, som er kompakt nok til at tage med overalt
  • Enkle betjeningsknapper og et intuitivt interface
  • Brug trådløs flash til at få præcis det look, som du ønsker
  • Optag flotte portrætter ved at reflektere lyset
  • Integreres med andre Speedlite-enheder som en del af EOS-familien


Pris: kr. 2.499,- inkl. moms
Salgsstart: September (tentativt)

For yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo Mal@canon.dk

spacer
					image
Yderligere oplysninger
Speedlite 430EX III-RT-billeder
Specifikationsark for Speedlite 430EX III-RT [XLSX, 15 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser