Det ultimative superzoom kraftværk - Canon PowerShot G3 X

Søborg den 18. juni 2015: Med offentliggørelsen af PowerShot G3 X har Canon lanceret et særdeles kraftfuldt familiemedlem i den kendte PowerShot G serie. PowerShot G3 X er Canons første superzoom kompaktkamera, som er udstyret med en 1.0-type bagbelyst CMOS sensor, hvilket ikke blot betyder imponerende kvalitet - uanset om man har en passion for stillbilleder eller video - men også hjælper brugeren til at opnå og udnytte helt nye kreative muligheder.

PowerShot G3 X.jpeg

Kombinationen af Canons førsteklasses objektiv med 25x optisk zoom og manuelle indstillingsmuligheder, som ikke står tilbage for et DSLR kamera, gør PowerShot G3 X til et kamera, der byder på såvel masser af fleksibilitet som frihed til at komme helt tæt på motiverne - såvel i dagligdagen som på ferierejsen, hvor de fotografiske muligheder virkelig kan og skal udforskes. PowerShot G3 X er med andre ord perfekt til såvel imponerende naturoptagelser som action- og sportsfoto og er simpelthen et ”must” for den krævende fotograf.

Superzoom i professionel kvalitet
Konstruktionsmæssigt er PowerShot G3 X i en klasse for sig selv, idet kameraet kombinerer Canons hidtil mest kraftfulde superzoom i et kompaktkamera. Takket være den bagbelyste 1.0 CMOS sensor med en opløsning på 20.2 megapixel er selve billedkvaliteten helt i top, og såvel detaljer som farver gengives på fornem vis.

Sammen med en blænde med 9 lameller og en lysstyrke på f/2.8-5.6 - afhængig af zoomeffekten - er det muligt at arbejde professionelt med dybdeskarpheden, lige som kameraets 25x optisk zoom gør det muligt at komme hel tæt på motiverne uden at miste noget i gengivelsen af farver eller billeddynamik. Og det uanset om der fotograferes sport eller natur. 

For leve op til de krav, den professionelle og krævende fotograf stiller, er PowerShot G3 X forsynet med Canons DIGIC 6 processor, der både sikrer ekstrem høj arbejdshastighed og garanterer perfekte billeder - og video - selv under krævende og dårlige lysforhold. Kameraets HS system er i stand til at sikre billeder og optagelser i absolut topkvalitet helt op til ISO 12,800. 

Når det virkelig skal gå stærkt, er PowerShot G3 X i stand til at levere 5,9 billeder i sekundet, hvilket ganske enkelt er imponerende for at kompaktkamera. Det burde være overflødigt at nævne, men ikke desto mindre er det et særdeles vigtigt faktum - nemlig at autofokussystemet er i stand til at følge med og således kan levere knivskarpe skud under alle tænkeligt forhold.

Sæt dig i instruktørstolen 
Med tanke på videofotograferne er PowerShot G3 X naturligvis i stand til at optage video i fuld High Definition kvalitet samtidig med, at fotografen har indstillingsmuligheder, man ellers kun ser på dedikerede og professionelle camcordere. Således kan nævnes muligheden for at arbejde kreativt med frame rates fra 24p op til 60p, lige som der er manuelle indstillingsmuligheder for blænde, lukker og ISO.

Optagelse af lyd i professionel kvalitet med et fornemt dynamisk spænd er ligeledes et aspekt, der er værd at tage med i købsovervejelserne, idet kameraet kan monteres med ekstern mikrofon, og lyden kan monitoreres via indgang til hovedtelefoner.

Nævnes skal også live HDMI output - en helt unik mulighed for et kompaktkamera - hvilket gør det muligt at se sine optagelser på en ekstern monitor, mens optagelserne foretages. Og selv når det ikke er muligt at placere kameraet på et stativ, sikres fotografen optagelser helt uden rystelser takket være IS - intelligent billedstabilisator - og avanceret 5-akset Dynamic IS indstilling.

Når det gælder mere afslappede og spontane optagelser, giver funktionen Short Clip Movie mulighed for at skabe 4, 5 eller 6 sekunders videoklip med en række forskellige muligheder for playback, mens funktionen Story Highlights intelligent vælger fotos og videoklip af bestemte mennesker eller begivenheder med mulighed for at sortere dem efter dato og ikke mindst samle dem i en kort video, der er nem og enkel at dele.

Fuld kontrol over alle funktioner 
Selv om PowerShot G3 X er kompakt, går kameraet på ingen måde på kompromis med funktionaliteten. PowerShot G3 X giver således mulighed for alle tænkelige, manuelle indstillingsmuligheder med henblik på at sikre billeder og optagelser i absolut topkvalitet.

Den store, vipbare 3.2” touch skærm med en opløsning på 1.62 millioner pixels understøtter de kreative muligheder, når et billede skal komponeres, lige som skærmen fungerer som menuskærm med mulighed for at bladre gennem de forskellige funktioner, ganske som på et EOS DSLR-kamera.

Lens Control ringen kan indstilles til forskellige funktioner såsom fokusering, mens fuld manuel kontrol af alle kameraindstillinger og ikke mindst muligheden for at optage i RAW-format samt Bulb eksponering virkelig sætter fotografen i det kreative førersæde. Endvidere skal nævnes, at PowerShot G3 X naturligvis er støv- og stænktæt, lige som det er muligt at montere enten en elektronisk søger flash i tilbehørsskoen.

Kreativitet uden grænser
Når kreativiteten skal sættes på en prøve, og de usædvanlige vinkler virkelig skal udforskes, er det muligt at fjernstyre kameraet via Wi-Fi og den nye Camera Connect app, som gør det muligt at betjene kameraets vigtigste funktioner via en smartphone eller tablet. Endda med fuld kontrol over alle de manuelle indstillingsmuligheder.

Når fotografen er klar til at dele sine billeder og optagelser, gør funktionen Dynamic NFC det enkelt at overføre dem til enten en Canon Connect Station eller en mobil enhed, mens Image Sync funktionen giver mulighed for at foretage backup direkte til skyen, inklusive til Canons cloud service irista.

Nøglefunktioner for PowerShot G3 X:

  • Stor sensor kombineret med 25x superzoom objektiv.
  • Skab, forbind og del dine optagelser helt enkelt.
  • Avancerede videofunktioner.
  • Fuld manuel og dermed fuld kreativ kontrol.
  • Arbejd som en professionel under alle forhold. 

Vejledende pris på PowerShot G3 X er 7599 kroner.
Yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo Mal@canon.dk

spacer
					image
Yderligere oplysninger
PowerShot G3 X-billeder
Beskrivelse af teknologier [DOCX, 151 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser
Industrial Product News