Gør din verden lysere – Canon præsenterer Macro Ring Lite MR-14EX II

Søborg, den 12. februar 2014 – Canon udvider i dag sit EOS-system med lanceringen af en ny flash, Macro Ring Lite MR-14EX II. Flashen er designet til specialiserede DSLR-fotografer, der er passionerede omkring makrofotografering, og byder på en utrolig fleksibilitet med hensyn til at belyse og fotografere en bred vifte af motiver. Den omfatter en række nye opdateringer, herunder uafhængig flashhoved-betjening, hurtigere reaktionsevner og forbedrede brugerdefinerede funktioner.

Macro Ring Lite MR-14EX II.jpg

Macro Ring Lite MR-14EX II er kompatibel med samtlige EOS digitale spejlreflekskameraer og giver fotografer fuldautomatisk E-TTL II-flashmåling, så de kan opnå præcise og konsekvente eksponeringer. De forbedrede fokuseringslamper benytter sig af nye, hvide og klare LED-dioder, hvilket giver bedre belysning sammenlignet med den tidligere model og gør det nemmere at opnå fokus under svage lysforhold. Den nye flashenhed giver fotografer endnu mere fleksibilitet takket være nye venstre og højre flashrør, som kan styres uafhængigt af hinanden, og et kraftfuldt ledetal på 14. Dette giver brugere mulighed for at udforske unikke og kreative belysnings-setups, når de arbejder med store forstørrelser ved næroptagelser.

Brugere kan også benytte Macro Ring Lite MR-14EX II som en trådløs optisk masterflash til at betjene og udløse Speedlite-flashenheder fra EX-serien på afstand. Op til tre grupper af eksterne flashenheder kan betjenes trådløst vha. infrarød-teknologien. Det er muligt at brugertilpasse belysningsniveauer på den indbyggede LCD-panel, hvilket giver endnu mere præcis belysning. Derudover findes der tolv nye brugerdefinerede funktioner og tre nye personlige funktioner, så fotografer får friheden til yderligere at justere indstillingerne i forbindelse med specifikke kreative udfordringer.

Macro Ring Lite MR-14EX II omfatter desuden en række nye og forbedrede funktioner, der giver endnu bedre funktionalitet. Nydesignede betjeningsknapper gør at brugere kan aktivere enheden fra deres DSLR-menu, og en ny indikator viser flashens genopladningsproces, som er blevet forbedret til kun 5,5 sekunder og nærmest er lydløs. Dette er ideelt for fotografer, der optager frygtsomme motiver.

Derudover har flashen fået nyt, forbedret design med blandt andet en ny one-touch lås, hvilket gør det hurtigt og enkelt at montere flashen på EOS-kameraer. En ny monteringsfod i metal og en mekanisme til støvafvisning sikrer yderligere holdbarhed og driftssikkerhed, mens tilslutningsledningen nu er monteret på højre side af flashen, hvilket forhindrer, at den er i vejen for kameraets udløserknap. Det overordnede design gør det nemt at tilføje filtre til objektiver og giver dermed endnu mere kreativ frihed.

Macro Ring Lite MR-14EX II – Vigtigste egenskaber:

  • Ringflash-design til alsidig belysning
  • Uafhængigt variable dobbelte flashrør
  • Kraftfuld ydeevne – ledetal 14 (ISO 100)
  • Udløs andre flashenheder trådløst
  • LED-modelleringslamper forbedrer fokus i svagt lys
  • Brugervenlige betjeningsknapper
  • Hurtig, lydløs genopladning

spacer
					image
Yderligere oplysninger
Macro Ring Lite MR-14EX II-billeder
Macro Ring Lite MR-14EX II Spec link item [PDF, 34 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser