Endnu nemmere samt endnu bedre billeder med Canon EOS 760D og EOS 750D

Søborg den 6. februar 2015: Canon har netop annonceret to imponerende DSLR nyheder i deres entry-level EOS sortiment, nemlig EOS 760D og EOS 750D - to kameraer, der er udviklet til at gøre det muligt for kreative nemt og enkelt at nå nye højder i deres fotografering.

EOS 750D.jpg EOS 760D.jpg
EOS 750D EOS 760D

EOS 760D er det ideelle DSLR kamera, hvis man ønsker at optage såvel imponerende stillbilleder som videoklip i fuld HD uden at skulle tænke på andet end at være kreativ. Her er altså tale om et kamera, der automatisk sørger for, at alle indstillinger altid er optimeret til situationen. EOS 750D giver desuden entusiasten mulighed for at arbejde endnu mere manuelt med indstillingerne og dermed øge mulighederne for sin kreativitet på en helt personlig måde. 

Imponerende kvalitet i hvert eneste skud 
Begge kameraer gør det nemmere end nogensinde før at fotografere sine minder i den kvalitet, de fortjener. Takket være den nye 24.2 megapixel sensor og Canons DIGIC 6 image processor betyder det knivskarpe og detaljerige billeder i flotte, mættede farver. ISO spændet på 100-12,800 gør dette muligt under alle lysforhold, også i tusmørke eller f.eks. indendørs uden flash. Desuden sikrer Flicker Detection teknologien, der blev lanceret første gang på EOS 7D Mark II, helt ensartede billeder i alle typer af kunstlys.

Arbejdshastigheden er fornemme 5 billeder i sekundet på begge modeller, hvilket sikrer at selv alle former for action, sport og dyreliv kan fanges i perfekt kvalitet. Såvel EOS 760D som EOS 750D leverer knivskarpe billeder i enhver situation takket være det avancerede og nyudviklede autofokuseringssystem med 19 AF punkter af cross-typen. 

Videoklip med perfekt zoom og fokus 
Videoklip kan optages både i fuld HD opløsning og som MP4filer, hvilket gør det enkelt at dele dem online. Det avancerede autofokuseringssystem byder desuden på Hybrid CMOS AF III, hvilket ikke bare giver knivskarpe optagelser, men også er kompatibelt med Canons STM objektiver, der fokuserer lynhurtigt og præcist, hvilket gør det muligt løbende at flytte fokus i sin optagelse. 

EOS 760D giver endvidere videofotografen mulighed for at arbejde I forskellige kreative indstillinger, hvilket gør det muligt at optage helt unikke videoklip. Eksempelvis kan nævnes HDR Movie Mode, der maksimerer detaljegengivelsen I såvel lys- som skyggeområder, eller tilt-shift med Miniature Effect. 

Kontrol og kreativitet til fingerspidserne 
EOS 760D og EOS 750D byder på kraftfulde specifikationer og fremstår i elegante samt kompakte kamerahuse med ergonomisk greb og Vari-Angle LCD, hvilket gør kameraerne nemme at betjene i alle situationer. Hvis der ønskes manuel kontrol over funktionerne, er der selvfølgelig også mulighed for det med henblik på at definere sin helt egen personlige stil. EOS 760D byder på endnu flere manuelle muligheder og funktioner som ellers kun findes i Canons entusiastmodeller. Blandt disse kan nævnes Quick Control Dial, top LCD panel og Intelligent Viewfinder for hurtig adgang til såvel billeder som indstillinger.

Så snart de to nye kameramodeller tændes, er det imidlertid muligt at begynde at fotografere med det samme i automatisk indstilling, hvilket sikrer perfekte resultater i hvert eneste skud. Nævnes skal også muligheden for at benytte de mange kreative filtre i automatisk indstilling. 

Del på farten med venner og familie 
Når det perfekte billede er taget, er det nemt og enkelt at dele det med omverdenen via Wi-Fi eller NFC (Near Field Communicaton) og sende det til såvel familie som venner og ikke mindst andre enheder. Billederne kan eksempelvis deles via Wi-FI til de sociale medier eller via cloudbaserede tjenester som f.eks. Canons billeddelingstjeneste irista, lige som det via NFC er nemt at lagre dem på f.eks. Canon Connect Station eller en anden NFC kompatibel enhed.  

Nøglefunktioner EOS 760D:

  • Tager digitalfoto til nye højder.
  • Optag videoklip lige så nemt som stillbilleder.
  • Fuld kontrol over enhver fotografisk situation.
  • Forbind og del dine fotos samt videoklip nemt via Wi-Fi og NFC.
  • Udtryk din kreativitet fuldt ud med avancerede indstillinger.

Nøglefunktioner EOS 750D:

  • EOS 750D bringer dine billeder et skridt videre.
  • Fang alle detaljer i enhver situation.  
  • Optag videoklip lige så nemt som stillbilleder. 
  • Forbind og del dine minder med omverdenen. 

For yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo på mal@canon.dk.

spacer
					image
Yderligere oplysninger
EOS 750D -billeder
EOS 760D -billeder
Specifikationsark for EOS 750D [PDF, 95 KB]
Specifikationsark for EOS 760D [PDF, 95 KB]
Beskrivelse af teknologier [DOCX, 150 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser