DSLR performance i et kompakt design med EOS M10 og EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Søborg den 13. oktober 2015: Canon har netop annonceret EOS M10 - et helt nyt Compact System Camera, der forener det bedste fra DSLR-fotografering med et superkompakt design - ideelt til den, der ønsker et godt værktøj til at dokumentere sin hverdag eller den, der ønsker at opgradere fra kameraet i smartphonen. EOS M10 kombinerer Canons mest avancerede billedprocessor, DIGIC 6, med en 18 megapixel sensor og et Hybrid CMOS AF II fokuseringssystem til at levere såvel fleksibel håndtering som imponerende billedkvalitet, både når det gælder stillfotos og video i fuld HD-kvalitet.

EOS M10.jpgEOS M10
EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM.jpgEF-M 15-45 mm. f/3.5-6.3 IS STM

Sammen med EOS M10 har Canon desuden annonceret et nyt, kompakt letvægtsobjektiv - EF-M 15-45 mm. f/3.5-6.3 IS STM - der er et nyt standard zoomobjektiv til såvel EOS M10 som til alle andre modeller i EOS M serien.

Klarhed og detaljerigdom i hvert et billede
Takket være DIGIC 6 opfanger EOS M10 mere lys i hver enkelt pixel, lige som den digitale støj er reduceret. Det betyder større kreativ frihed under alle lysforhold og dermed bedre gengivelse af detaljerigdommen i billederne. Desuden skal nævnes en imponerende og levende farvegengivelse, som blandt andet skyldes kameraets 18 megapixel APS-C sensor, som gør det muligt at opnå en fantastisk nuancerigdom, der virkelig får et billede optaget med EOS M10 til at skille sig ud fra mængden.

Uanset om der skal fotograferes feriebilleder eller børnebilleder med masser af aktion og aktivitet, er EOS M10 det perfekte værktøj til at fange disse øjeblikke. Takket være Hybrid CMOS AF II fokuseringssystemet med 49 fokuseringspunkter er EOS M10 i stand til at fokusere hurtigt og præcist - også med kontinuerlig fokus, når der filmes video. Sammen med kompatible objektiver, inklusive EF-M 15-45 mm. f/3.5-6.3 IS STM, sikrer funktionen Dynamic IS, at kameraet stabiliseres perfekt, hvilket giver klippestabile optagelser, også hvis fotografen bevæger sig.

Intuitivt design og brugervenlig betjening
Inspireret af Canons EOS DSLR kameraer byder EOS M10 på intuitiv betjening samt en 3.0” LCD touchskærm med menuer, der kan tilpasses individuelt, hvilket gør det muligt at skræddersy kameraet helt til individuelle behov. Med funktionen Creative Assist Mode kan knapt så øvede fotografer nemt lære at håndtere de fotografiske kontroller, og en hjælpemenu forklarer de mest anvende indstillingsmuligheder i et forståeligt sprog. For den øvede fotograf, som selv ønsker mere kontrol, giver den ergonomisk placerede Front Dial knap på EOS M10 hurtig adgang til avancerede indstillinger såsom blænde og lukkertid.

Touchskærmen kan vippes hele 180 grader, hvilket giver mulighed for fuld fleksibilitet, når det gælder den ønskede skudvinkel. Desuden kan nævnes, at når skærmen er vippet til maksimale 180 grader, skifter kameraet automatisk til selvportræt indstilling.

Nem deling og lagring
Det indbyggede Wi-Fi interface gør det nemt og enkelt at overføre fotos samt videoklip direkte fra kameraet til cloudbaserede tjenester såsom Canon irista. Funktionen Dynamic NFC (Near Field Communication) giver endvidere mulighed for at forbinde kameraet med en smartphone og overføre billeder samt videoklip til denne på et øjeblik. Desuden skal nævnes, at EOS Canon Camera Connect app’en giver mulighed for fotografere og videofilme trådløst med fuld manuel kontrol.

Super fleksibelt objektiv
Med en vægt på blot 130 gram er EF-M 15-45 mm. f/3.5-6.3 IS STM en perfekt følgesvend til EOS M10 - uanset om der skal fotograferes portrætter eller landskaber. Med en brændvidde på 24 - 72 mm. (35 mm. ækvivalent) er der tale om et objektiv, som er særdeles fleksibelt og kan løse langt de fleste fotografiske opgaver. Med henblik på at sikre perfekte og detaljerige billeder rummer EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM tre asfæriske linser, hvilket sikrer, at fotografen ingenlunde går på kompromis med kvaliteten ved at vælge et så kompakt kamera. Desuden skal nævnes optisk billedstabilisering, der både giver op til 3,5 blænde mere at arbejde med og mindsker risikoen for rystede billeder. Når der optages video giver objektivets STM motor desuden lydløs og glidende fokusering.

Nøglefunktioner på EOS M10:

  • Compact System Camera med DSLR performance.
  • Enkle og kreative kontrolmuligheder.
  • Forbind, skyd og del trådløst.
  • Understøtter fotografens kreative ambitioner.
  • Optag video lige så nemt som stillfotos.

Nøglefunktioner for EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM:

  • Den perfekte følgesvend til hele EOS M serien.
  • Let, kompakt og elegant design.
  • Gør det nemt at optage helt rolig video.
  • Knivskarpe optagelser med optisk billedstabilisator.
  • Fang øjeblikket med lynhurtig fokusering.

spacer
					image
Yderligere oplysninger
EOS M10-billeder
EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM-billeder
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser
Industrial Product News