Canon fejrer fremstillingen af 110 millioner udskiftelige EF-objektiver

Søborg, den 8. juli 2015 – Canon fejrer i dag en ny milepæl inden for fremstillingen af nye objektiver med fremstillingen af et objektiv fra EF-serien nr. 110 million¹ – et EF 11-24mm f/4L USM ultra-vidvinkelzoomobjektiv.

110 million EF logo.jpeg110 millioner EF-objektiver logo EF 11-24mm f4L USM.jpegEF 11-24mm f/4L USM

Fremstillingen af Canons karakteristiske udskiftelige EF-objektiver begyndte i 1987 på Utsunomiya-fabrikken, da serien blev introduceret for første gang sammen med EOS spejlreflekskamerasystemet. Siden da er den globale efterspørgsel efter Canons EOS-produkter og objektiver steget støt, og de høster meget anerkendelse hos en lang række brugere. For at kunne leve op til efterspørgslen har fremstillingen bredt sig til i alt 4 fabrikker, herunder Canon Inc., Taiwan; Canon Opto (Malaysia) Sdn. Bhd.; og Oita Canon Inc. i det sydlige Japan.

I hele Canons historie har virksomheden stræbt efter at drive imaging-branchen fremad og lanceret helt nye, banebrydende teknologier², som for eksempel den ultrasoniske motor (USM), Image Stabilizer (IS)-teknologien, et diffraktivt optisk (DO)-linseelement med flere lag og antirefleks-teknologien Subwavelength Structure Coating (SWC).

Canons EF-objektiv nr. 110 million, et EF 11-24mm f/4L USM, blev lanceret i februar 2015 og har en mindste brændvidde på 11mm, så den kan opnå verdens bredeste synsvinkel³. Med en nydesignet optisk struktur har objektivet tre asfæriske linseelementer, som maksimerer billedkvaliteten og giver et minimum af forvrængning.

Virksomhedens omfattende sortiment af EF-objektiver tæller på nuværende tidspunkt 71 modeller – herunder EF Cinema-objektiver til digital filmkunst. Canon vil fortsætte med at forbedre sine forskellige imaging-teknologier, som er baseret på Canons optiske kerneteknologier. Hermed stræber Canon efter at fremstille exceptionelle og pålidelige objektiver og kameraer og fortsætter med at udvide den fotografiske og videografiske imaging-kultur. Canons produktudvalg imødekommer fotografers skiftende behov – fra førstegangsbrugere over øvede hobbyfotografer til professionelle fotografer.

Yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo mail: Mal@canon.dk


¹ Den 22. juni 2015
² Blandt udskiftelige objektiver til spejlreflekskameraer
³ Gældende pr. 8. juli 2015, baseret på en Canon-undersøgelse. Omfatter ikke Fiskeøje-objektiver.

spacer
					image
Yderligere oplysninger
EF 11-24mm f/4L USM-billeder
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser