Canon XA35 og XA30 - perfekt videokvalitet og førsteklasses performance

Søborg den 11. november 2015: Canon har i dag annonceret to nye camcordere i X-serien, nemlig XA35 og XA30. Begge er udviklet til professionelle videofotografer samt entusiaster, og begge rummer en nyudviklet HD CMOS Pro sensor, der byder på både en forbedret lysfølsomhed samt en forbedret performance under dårlige lysforhold. Begge leveres med de nye Wide Dynamic Range (DR) og Highlight Priority indstillingsmuligheder, der gør dem velegnet til brug i forbindelse med produktion af nyhedsindslag og dokumentarreportager til broadcastsegmentet, og som produkt- og reklamefilm til virksomheder. Desuden kan nævnes, at bryllupsfotografer er en oplagt målgruppe for de to nye modeller, der desuden udmærker sig ved at være både kompakte og lette.

XA35.jpgXA35
XA30.jpgXA30


Førsteklasses videokvalitet og performance
Takket være Canons mangeårige optiske ekspertise samt avancerede teknologier byder den nydesignede 1/2.84-type HD CMOS Pro sensor med en opløsning på 2.91 megapixel, på forbedret lysfølsomhed samt forbedret signal-støj forhold. Det betyder knivskarpe og klare optagelser under dårlige lysforhold, og desuden kan det nævnes, at den infrarøde optagefunktion ligeledes er forbedret.

Camcorderne er udstyret med et vidvinkel objektiv med 20x zoom og et brændviddespænd på 26.8 - 576 mm. (35 mm. ækvivalent). Nævnes skal også Canons intelligente 5-aksede Optical Image Stabilization system med Dynamic IS. Objektivet er udstyret med en 8-bladet cirkulær blænde, der giver forbedret bokeh og dermed optimale muligheder for at arbejde med dybdeskarpheden.

XA35 og XA30 byder på to helt nye indstillinger - Wide Dynamic Range (DR) og Highlight Priority. I Wide DR indstillingen kan camcorderne præstere et dynamikområde på intet mindre end 600 procent, hvilket sikrer klare optagelser med høj kontrast samt detaljerigdom i såvel lys- som skyggeområder uden behov for post-production eller anden form for efterjustering. I Highlight Priority indstillingen kan der optages video med mere naturlige farvetoner samt mere levende farvegengivelser, især i områder med kraftigt lys. Begge modeller byder endvidere på såvel slowmotion og fastmotion optagelser, samt interval-optagelse helt op til 1200x normal hastighed.

Diskret kompakt og ideelt under alle forhold
Begge de nye camcordere udmærker sig ved at være kompakte og lette, hvilket gør dem særdeles velegnet for eksempelvis journalister, der ofte har brug for at være diskrete, når der laves optagelser - uden dog at skulle gå på kompromis med kvaliteten. De er desuden særdeles nemme at betjene og byder på en række fuldautomatiske funktioner, der ligeledes gør dem ideelle til brug i virksomheder eller uddannelsesinstitutioner.

XA35 og XA30 byder på det samme ergonomiske design som forgængerne XA25 og XA20. Desuden skal det nævnes, at håndtaget er med to XLR-indgange, der nemt kan monteres eller afmonteres alt efter behov.

Integration og fleksibilitet
XA35 er forsynet med en HD/SD-SDI terminal, som gør det nemt at integrere camcorderen i et eksisterende, professionelt broadcastworkflow, ligesom der er support for embedded audio og tidskode. Det er endvidere muligt at eksportere ukomprimeret video i høj opløsning i realtid, hvilket gør XA35 til en perfekt og ikke mindst kompakt camcorder til såvel live-TV som andre former for nyhedsindslag med mulighed for at arbejde i en multi-camcorder opsætning.

Camcorderne understøtter optagelse i højkvalitets AVCHD (op til 28 Mbps) samt MP4 (op til 35 Mbps) format og leveres med 2 slots porte til SD-hukommelseskortet, hvilket både gør det muligt simultant, at foretage backup af sine optagelser on-the-fly og benytte kortene i forlængelse af hinanden, f.eks. ved længerevarende begivenheder.

XA35 og XA30 leveres med dual-band Wi-Fi interface, hvilket muliggør fjernbetjening af camcorderne, trådløs filoverførsel og filoverførsel samt preview via en browser på smartphone, tablet eller computer. Camcorderne er endvidere kompatible med Canons GP-E2 GPS modtager, hvilket betyder, at GPS data kan embeddes i videooptagelsernes metadata for præcis registrering af, hvor en optagelse er foretaget.

For mere information, kontakt produktspecialist John Hudson på joh@canon.dk

Vejledende udslagspris på XA30 er 14.999 kr. inkl. moms
Vejledende udsalgspris på XA35 er 19.499 kr. inkl. moms

spacer
					image
Yderligere oplysninger
XA30-billeder
XA35-billeder
Specifikationsark for XA30 [PDF, 91 KB]
Specifikationsark for XA35 [PDF, 91 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser
Industrial Product News