Film, se og del alle de vigtige øjeblikke med Canons nye LEGRIA HF R serie

Søborg den 5. januar 2015: Canon har netop afsløret 3 nye camcordere i den populære LEGRIA HF R serie - nemlig LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 og LEGRIA HF R606. De nye modeller er ikke alene særdeles velegnede til at optage og dele alle familiens vigtige øjeblikke i imponerende Full HD kvalitet. De mange automatiske funktioner gør det ligeledes nemt at være kreativ og lave optagelser, der kan nydes igen og igen.

[MASTER]_Image_LEGRIA HF R68 bk WA H436 FSL.jpg
[MASTER] Image_LEGRIA HF R66 bk FSL lensside
[MASTER]_Image_LEGRIA HF R606 wh FSL
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R606

Optag alle de vigtige øjeblikke
Kombinationen af Canons Full HD video system og en høj-kvalitets DIGIC DV4 processor sikrer høj kvalitet og detaljerigdom i alle typer af optagelser, lige fra ferieturen til familiefester. Med 32x optisk zoom og 57x Advanced Zoom giver de 3 nye modeller den nødvendige, kreative frihed til at optage alle typer af situationer, uanset afstanden til motivet.

Den kraftige zoom er ikke spor svær at håndtere. Takket være funktionen Zoom Framing Assist er det nemlig blot at trykke på den dedikerede Search knap, hvorefter camcorderen automatisk zoomer ud, så det bliver lettere at finde motivet. Derefter er det blot at slippe knappen, og camcorderen zoomer ind igen.
Med Intelligent IS - intelligent billedstabilisator, der reducerer eventuelle rystelser - er videofotografen automatisk sikret knivskarpe optagelser. Også når der arbejdes med fuld zoom.

En gang imellem - f.eks. når der skal filmes større grupper eller laves imponerende panoramaoptagelser fra ferien - er der brug for ekstra vidvinkel. Derfor leveres LEGRIA HF R68 med en vidvinkel objektivforsats, der er hurtig at montere og som giver en vidvinkelbrændvidde på 26.9 mm.

Sjov for hele familien

Takket være en række nye programfunktioner er det ligeledes hurtigt og enkelt at give sine optagelser en kreativ drejning. Med Slow Motion optagelse kan hastigheden eksempelvis reduceres til det halve, hvilket især er anvendeligt til langsom gengivelse af sportsbegivenheder, mens Fast Motion giver mulighed for at øge hastigheden med helt op til 1200x. En funktion, der f.eks. er anvendelig til hurtig gengivelse af en solnedgang.

Endvidere kan nævnes specialfunktioner som f.eks. Baby Mode, der lagrer optagelser optaget med denne i et specielt album, hvilket gør det nemt at tematisere sine optagelser allerede i camcorderen. Alle 3 nye camcordere giver endvidere mulighed for at låse videofilerne således, at de er sikret mod utilsigtet sletning eller redigering.

Del dine optagelser med omverdenen
LEGRIA HF R68 og LEGRIA HF R66 er forsynet med NFC-interface - Near Field Communication - hvilket gør det nemt at dele sine optagelser med andre enheder, inklusive smartphones, tablets samt ikke mindst Canons netop annoncerede Connect Station CS100. Det er ligeledes nemt at uploade indhold, der skal deles med andre, til såvel sociale medier som cloudbaserede tjenester. Endvidere skal nævnes, at LEGRIA HF R606 er kompatibel med FlashAir SD-hukommelseskort, hvilket gør det muligt at dele, lagre samt afspille sine optagelser på smartphone eller tablet uden brug af en dedikeret internetforbindelse.


For yderligere information kontakt produktspecialist Martin Elnebo på mail: mal@canon.dk.
Vejledende pris på LEGRIA HF R68 er: 3.199 kr
Vejledende pris på LEGRIA HF R66 er: 2.999 kr
Vejledende pris på LEGRIA HF R606 er: 2.299 kr
Salgsstart medio februar.

spacer
					image
Yderligere oplysninger
LEGRIA HF R66-billeder
LEGRIA HF R68-billeder
LEGRIA HF R606-billeder
Specifikationsark for LEGRIA HF R66 [PDF, 71 KB]
Specifikationsark for LEGRIA HF R68 [PDF, 71 KB]
Specifikationsark for LEGRIA HF R606 [PDF, 71 KB]
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser