Canon lancerer fem nye projektorer – herunder virksomhedens mest lysstærke model hidtil, LX-MU700 – samt to nye klasseførende professionelle presenters

Søborg, 1. December 2015 – Canon Europe, verdensførende inden for imaging-løsninger, annoncerer i dag lanceringen af fem nye projektorer i virksomhedens LV-serie. De nye modeller er udviklet til at imødekomme de forskellige behov hos kunder og integratorer, især inden for virksomheds- og uddannelsesmiljøer, og byder på forbedrede tilslutningsmuligheder, høj lysstyrke og fleksible installationsmuligheder.

LX-MU700_FSL.jpg

Canon lancerer endvidere to nye presenters – PR100 og PR1000 – som har et klasseførende design og en række funktioner til at imødekomme enhver form for præsentation.


Canons mest lysstærke projektor med to lamper
LX-MU700 er Canons hidtil mest lysstærke WUXGA-installationsprojektor, som byder på 7500 lumen, når begge lamper er i brug. Dette er perfekt til store auditorier, hvor der er meget skarpt omgivende lys. Derudover giver de to lamper større driftssikkerhed: I tilfælde af at en af lamperne skulle svigte, kan projektorer fortsætte med at køre ved hjælp af den anden lampe.

LX-MU700 understøtter også brug af syv udskiftelige objektiver – fra korte faste objektiver til ultralange objektiver – så integratorer kan vælge det objektiv, der passer bedst til deres projektionsafstand og -miljø, og nyde godt af enestående nøjagtighed og fleksible installationsmuligheder. Enheden har to seksfarvede hjul, der er optimeret til lysstyrke eller farve, hvilket gør den perfekt til installationer, hvor der bruges videoindhold eller computergrafik. LX-MU700 giver brugerne mulighed for at gemme op til ti forskellige indstillinger af fokus, zoom og objektivposition.

Forbedrede tilslutningsmuligheder
De nyeste LX-modeller understøtter HDBaseT, en ny tilslutningsstandard, som gør det muligt at overføre HD-medier, lyd og kontrolsignaler over lang afstand vha. et enkelt LAN-kabel. LAN-kablet kan være op til 100 m langt, hvilket forenkler systemkonfiguration og understøtter informationsdeling.

To af de nye modeller, LV-WX310ST og LV-X310ST, har desuden MHL-tilslutningsmuligheder, så brugere kan projicere billeder fra kompatible tablets eller smartphones via. HDMI-porten. Dette er ideelt til brug i klasseværelset eller bestyrelseslokalet.

Colin Boyle, European Product Marketing Specialist, Canon Europe, kommenterer, "Projektorerne, som vi lancerer i dag, demonstrerer vores engagement i at opfylde en bred vifte af behov hos vores slutbrugere og integratorer. De nyeste modeller henvender sig til et installationsmarkedet, hvor der er et stigende behov for høj lysstyrke og forbedrede tilslutningsmuligheder. Kunderne kigger mere og mere efter projektorer, som kan bruges på innovative måder, for eksempel i forbindelse med medicinstudier eller til at se 3D-indhold. De seneste innovative teknologier giver også integratorer større fleksibilitet hvad angår systemkonfiguration."

Klasseførende professionelle presenters
PR100-R er Canons premium professionelle presenter, der er designet til at fremvise alle slags præsentationer, takket være den lysstærke LCD-display og kraftige laserstyrke. Presenterens store rækkevidde betyder, at foredragsholderen kan stå op til 15 meter væk fra PC'en, hvilket givet ekstra meget mobilitet.

'Smart Timer'-funktionen sætter foredragsholderen i stand til at holde styr på tiden og indstille en nedtælling, som advarer foredragsholderen vha. en række vibrationssignaler. Der kan vælges fra forskellige timerindstillinger, herunder halvvejs, fem minutter og et minut tilbage. Henholdsvis én, to og tre vibrationssignaler markerer dette.  

PR 100-R understøtter desuden en bred vifte af præsentationsprogrammer, herunder PowerPoint, Adobe Reader, Keynote og Preview. Det er også enkelt at installere enheden: Man skal blot koble USB-kablet til PC'en, og presenteren vil blive tilsluttet iOS- og Windows1-enheder uden besvær. Med 'Smart Presentation'-funktionen kan man ved et enkelt tryk på en knap skifte til en sort skærm og dermed henlede publikums opmærksomhed på foredragsholderen.

PR 100-R har også et ergonomisk design takket være dens kurvede form, som nemt passer i hånden, knapper, som er enkle at komme til, og en USB, som nemt kan opbevares i enheden. 

Canon præsenterer desuden sin nye entry-level presenter, PR1000-R, som byder på lignende enestående egenskaber, for eksempel nem installation, kompatibilitet med iOS- og Windows-enheder, 10 meters rækkevidde og trådløse tilslutningsmuligheder, til en overkommelig pris. 

Yderligere information om de nyeste projektorer i LV-serien

•    LX-MU500 – byder på WUXGA-opløsning og lysstærke projektioner på storskærme med et kontrastforhold på 2500:1. Denne model er desuden en semi-installationsprojektor, som passer til brug både i virksomheder eller på uddannelsessteder.
•    LX-MW500 – projicerer lysstærke, klare WXGA-billeder med et kontrastforhold på 3750:1. Denne semi-installationsprojektor er en bærbar og fleksibel model til brug i mødelokaler og klasseværelser.
•    LV-WX310ST – giver skarpe og klare WXGA-billeder i bredformat fra en kort projiceringsafstand, hvilket er velegnet til både virksomheder og uddannelsesmiljøer.
•    LV-X310ST – byder på XGA-opløsning og skarpe billeder fra en kort projiceringsafstand, også velegnet til både virksomheder og uddannelsesmiljøer.

3 års garanti
Alle nye modeller er omfattet af Canons 3-årige lampegaranti, som fjerner omkostningerne i forbindelse med udskiftning af lamper i en periode på tre år fra den dag, produktet er købt. Derudover er de nye LX-modeller også omfattet af 3 års Enhanced Warranty Loan Service, som tilbyder kunderne muligheden for at låne en projektor næste dag, mens deres egen projektor er til service. Dette mindsker projektorernes driftsomkostninger væsentligt.

Alle nye projektormodeller vil kunne købes fra januar 2016.

De nye professionelle presenters vil kunne købes fra midten af marts 2016.¹ Windows 8.1 / 8/7 / Vista (SP2 eller nyere) og Mac OS X 10.5 ~ 10.10

spacer
					image
Yderligere oplysninger
LX-MU500 Images
LX-MU700 Images
LV-X310ST Images
PR100-R Images
PR1000-R Images
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser
Industrial Product News