Canon Europa og Palette Danmark A/S annoncerer samarbejde om indkøbs- og betalingsløsninger

Søborg den 26. januar 2015: Canon Europa har netop annonceret et samarbejde med det danske firma Palette Danmark A/S, der har specialiseret sig i indkøbs- og betalingsløsninger til virksomheder. Målet med samarbejdet er et partnerskab, der skal tilbyde en sikker og effektiv digital end-to-end platform til finansielle transaktioner.

Det betyder integration af Palettes indkøbs- og betalingsløsning - PaletteArena - i Canons dokumenthåndteringsteknologi, hvilket giver virksomhederne adgang til en komplet indkøbs- og betalingsløsning fra en samlet og fuld mobil platform: Det giver ikke blot fuld kontrol over alle led i processen, men optimerer også arbejdsgangene så effektivt, at investeringen hurtigt er tjent hjem igen.


“Samarbejdet med Palette er en logisk konsekvens for Canon som via dette nu får mulighed for at udvide og forbedre sit sortiment af løsninger og services med ny funktionalitet, når det gælder kontrol og gennemskuelighed med alle trin i indkøbs- og betalingsprocessen, lige som vi nu kan tilbyde en række nye sikkerhedsfunktioner”, siger Bjarne Tönshoff produktchef hos Canon Danmark.


Canon har desuden noteret sig, at efterspørgslen på Software as  Service (SaaS) er stigende, hvilket betyder, at Canon ligeledes vil markedsføre og sælge PaletteOnline, der er en cloudbaseret udgave af Palette platformen. Denne model er attraktiv for mange virksomheder, der ønsker en fast, månedlig ydelse i stedet for at binde likvider i en investering.


På det skandinaviske marked har Palettes teknologi gennem en årrække været førende inden for automatisering af fakturahåndtering samt håndtering af indkøbsprocedurer. Palette er Danmark A/S er midt i en ekspansionsproces til såvel det øvrige europæiske som det amerikanske marked, og samarbejdet med Canon vil naturligvis være med til at styrke denne proces, blandt andet også overfor mindre og mellemstore virksomheder.

 

“Præcis og effektiv dokumenthåndtering er essentiel, når det gælder om at hjælpe virksomhederne til at automatisere de finansielle processer. Gennem samarbejdet med Canon Europa kan vi garantere dette gennem hele processen og dermed levere en ægte end-to-end løsning”, siger administrerende direktør i Palette, Lars Petters.


Senere i år vil Palette endvidere lancere en ny version af PaletteArena, som vil give endnu flere målbare og besparende fordele, når det gælder håndteringen af leverandørfakturaer og indkøbsordre. Den nye version vil således indeholde PaletteInvoice, PaletteMobile, PaletteMail, PaletteBuyer, PaletteContract, PaletteExpense, PaletteSpendManagement og PaletteSupplier Portal, der betjenes via et web-interface og giver nem integration med virksomhedens finanssystem samt optimering af processerne heri.

spacer
					image
Pressemeddelelser
Corporate nyheder
B2B nyheder
Consumer nyheder
Nyheder fra Canon Inc.
Information
Presseressourcer
Europæiske events
Billedarkiv
RSS-feeds
Corporate Pressemeddelelser
B2B Pressemeddelelser
Consumer Pressemeddelelser
Industriprodukter Pressemeddelelser