Partnere og alliancer

Canon er førende inden for print- og dokumentløsninger til arbejdspladser i hele Europa. Vores innovative produkter er på forkant med udviklingen med hensyn til optiske teknologier og imaging-teknologier, og de forbedres via ekspertisen hos vores ligeså respekterede strategiske partnere, som tæller Hewlett Packard og Microsoft.

Vi møder vores kunder lige som en forretningspartner: Vores engagement rækker længere end blot at lave et salg eller installere en enhed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder både på kontoret og i den professionelle printbranche for nøjagtigt at vide, hvilke krav de stiller, så vi kan give dem en løsning, som nøjagtigt dækker deres behov. Samtidig med at tilbyde kvalitetsprodukter leverer vi også konsulenttjenester, intelligente softwareløsninger, træning og support, faktisk en hel række tjenester, der kan øge produktiviteten, effektiviteten og reducere omkostningerne.

Vores professionelle kunder i printbranchen drager fordel af vores forhold til organisationer som NexPress og Gretag Macbeth, som gør det muligt for os at levere en produktportefølje, der omfatter hele printprocessen. Vores forbedrede farvestyring, produktionsworkflow og forskellige dataprintløsninger har hjulpet mange af vores kunder til at skille sig ud på et marked med stigende konkurrence.

spacer
					image
Partnerprogram