Events og sponsorater

Canon er et af de stærkeste brands i verden. Vores spændende brand kan opleves i alt fra højt profilerede reklamekampagner til populære og centrale sponsorater. Uanset om disse sponsorater er i sport, f.eks. fodbold eller golf, eller andre aktiviteter, som f.eks. miljøbeskyttelse, uddannelse, videnskab eller fotografi, sætter vi scenen for fremtidens løsninger med et konstant fokus på innovation og udvikling.

Events

Events

Hvert år deltager Canon i en række forbruger- og B2B-messer rundt omkring i Europa. Disse shows giver interesserede en mulighed for på tæt hold at få mere at vide om Canons teknologier og løsninger. Kunderne kan opleve og afprøve vores nyeste produkter, mens forretningsfolk, der søger efter metoder, der kan effektivisere deres virksomhed, kan tale med vores specialister om de forskellige løsninger, som Canon kan tilbyde.

Sponsorater

Sponsorater

Vores sponsoraktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika er omhyggelig udviklet i overensstemmelse med vores brand-værdier og vores Kyosei-filosofi, som lyder: "at leve og arbejde sammen til fælles bedste". Det betyder, at det at bidrage til det fællesskab, vi er en del af, mens der skabes bevidsthed om vores brand, er en vigtig faktor, når vi planlægger vores sponsoraktiviteter.