Forskning og udvikling

På basis af vores mange vellykkede fornyelser fortsætter vi med at investere ressourcer og energi i at identificere og opfylde menneskehedens fremtidige behov.

Vores forsknings- og udviklingsingeniører har indgivet ansøgning om mere end 600 patenter i Europa. Dette giver Canon Europa en strategisk førerposition i forhold til konkurrenterne.

Canon technician working on circuit board

Canon Europas forskning og udvikling er ikke fuldført, før vi er overbevist om, at vi har gjort alt, hvad vi kan. Vi ønsker fuldt ud at forstå, hvilke håndgribelige fordele vores fornyelse giver slutbrugeren.

Lysten til at opdage

Canons fremtidige succes ligger i udviklingen af ekstraordinære nye produkter, og vi lægger meget stor vægt på forskning og udvikling. Enheden Advanced Technology Business Unit (ATBU) blev etableret for at bringe alle vores forsknings- og udviklingsaktiviteter i Europa i markedsføringsmæssig fokus.

Ved at tilknytte vores to forsknings- og udviklingskontorer i Frankrig og England stiler ATBU mod at gøre al ny teknologi til et kommercielt vovestykke. Vores fokus er rettet mod at skabe nye markedsmuligheder for Canons forretningsenheder, hovedsageligt i Europa og på globalt plan, men vi tilbyder også nye teknologier til tredjepartsvirksomheder.

Forskning og udvikling er så vital for os, at Canon-koncernen globalt investerer 7,5 % af sin indtægt i forskning og udvikling, hvilket er betydeligt mere end andre firmaer. Vores forsknings- og udviklingsingeniører har indgivet ansøgning om mere end 600 patenter. Dette giver Canon Europa en strategisk førerposition i forhold til konkurrenterne.

Forskning og udvikling fokuserer på en lang række områder, bl.a.: teknologier til søgning efter tekst og billeder, 3D-grafik, talegenkendelse og behandling af naturligt sprog, billedkommunikation samt netværksteknologier.

Mange af de teknologier, vi udvikler, er integreret i andre produkter, enheder eller softwareløsninger. Ofte indeholder de ekstra funktioner, der forvandler et godt produkt til et enestående produkt.

For første gang nogensinde har Canon Europa mulighed for at foretage undersøgelser, udvikle, fremstille, markedsføre og sælge produkter, der er udviklet i og til dette område.

spacer
					image
Om Canon
Filosofien
Forskning & udvikling
Teknologi
Miljø
Fakta og tal
Årsregnskaber og koncernpublikationer
Piratkopier
Corporate Social Responsibility
Forskning og udvikling
3D-softwareobjektmodeller (3D S.O.M.)