Vores fremtid afhænger af det

Skiftende holdninger, ny lovgivning og den øgede erkendelse af, at mange råstoffer er begrænsede, betyder at branchen befinder sig på et vendepunkt. Beslutningstagere forstår, at de handlinger, de foretager nu, får stor indflydelse på deres fremtid. Hos Canon ser vi vores forpligtelse til at beskytte miljøet som en grundlæggende del af det at være en god samfundsborger.

Vi bringer en miljømæssig bevidsthed ind i alle forretningsområder, i alle faser i teknologisk udvikling, fremstilling og markedsføring. I vores forretning udvikler vi produkter og processer med mindst mulig indvirkning på miljøet. Og i vores firma bidrager vi til miljøbeskyttelse på globalt plan. Siden 2001 er vores miljømæssige indsats blevet evalueret som en del af vores overordnede forretning.

Vores miljømæssige styringssystemer revideres og certificeres af uafhængige instanser, og vi har nået den verdensdækkende ISO14001-standard i mere end 20 fabrikker over hele verden. I Tyskland er vores kopimaskiner også mærket med Blue Angel (blå engel).

Canon er banebrydende inden for genbrug. Vi har genbrugt en lang række produkter i mere end ti år. Virksomheden genbruger nu mere end 90 % af sine produkter. Vores mål er at foretage ændringer i vores designsystemer, så vi vil kunne genbruge vores produkter 100 % i slutningen af 2002.

I 2002 etablerede vi Global Environment Promotion Headquarters (et tiltage for at fremme det globale miljø) i Canon Inc., Tokyo, med henblik på at forbedre vores miljøstyringsstruktur samt udvikle miljørelaterede forretningsområder.

spacer
					image

Om Canon

Filosofien
Forskning & udvikling
Teknologi
Fakta og tal
Årsregnskaber og koncernpublikationer
Piratkopier
Parallel Products Information
Filosofi
Kyosei
Vi lever vores værdier
Vores fremtid afhænger af det
Canon WWF Conservation Partner