Kyosei

Kyosei er Canons firmafilosofi, som ligger til grund for vores branding-, forretnings- og sponsoraktiviteter. Kyosei er japansk og betyder "leve og arbejde sammen for det fælles bedste", og det er et princip, som Canons medarbejdere i hele verden har taget til sig. Det er grundlaget for vores mål og vores værdier, dvs. den måde vi behandler vores medarbejdere og driver virksomhed på.

Kyosei har ikke kun indflydelse på vores forretningsaktiviteter, men også på vores forhold til samfundet og organisationer over hele verden. Vi mener, at det er yderst vigtigt at være en god virksomhedsborger, og vi er opmærksomme på, hvilken indflydelse vores aktiviteter har på vores kunder, ansatte, partnere og verden omkring os.

Det er Canons opfattelse, at miljøhensyn er en vigtig grundlæggende egenskab hos en god virksomhedsborger. Fra produktudvikling, produktion og brug til genanvendelse er det vores mål at skabe miljørigtige produkter. Alle vores produkter er udviklet med henblik på energivenlighed, ressourcebevaring og brug af ufarlige stoffer. Resultatet af vores anstrengelser er ISO 14001-godkendelse af mere end 20 fabrikker over hele verden.

spacer
					image

Om Canon

Filosofien
Forskning & udvikling
Teknologi
Fakta og tal
Årsregnskaber og koncernpublikationer
Piratkopier
Parallel Products Information
Canon WWF Conservation Partner