Canon Europe

Canon Europe bidrager med ca. en tredjedel af Canons globale salgsindtægter, og sælger i mere end 100 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Canon Europa NV / Amstelveen

Vi vil gerne fastholde denne position, og vi har indset, at vi kun kan opnå disse effektivitets- og ydelsesniveauer, hvis vi har den rigtige struktur og organisation. Som firma gennemgår vi regelmæssigt vores struktur for at sikre effektivitet blandt vore 11.000 ansatte i alle dele af vores virksomhed fra udvikling og produktion til distribution, salg og marketing.

Det betød, at Canon i Europa blev reorganiseret i 2002. Reorganiseringen, der var designet til at imødekomme kundernes behov og levere hurtigere og mere effektiv service, har medført oprettelse af ELC (European Logistics Centre) i Rotterdam, som realiserer over 2.000 ordrer pr. dag. Vi har også suppleret vores lokale operationer med etablering af hovedkvarterer i to lande:

  • Strategihovedkvarteret i Storbritannien, hvor Canon Business Solution-teamet er baseret og Corporate Strategy Centre køres fra, og
  • Driftshovedkvarteret i Holland, hvor Canon Consumer-teamet er baseret sammen med ELC

To fabrikker i Tyskland og Frankrig og et research- og udviklingscenter fuldstændiggør Canon Europe-organisationen.

spacer
					image
Om Canon
Filosofien
Forskning & udvikling
Teknologi
Miljø
Fakta og tal
Årsregnskaber og koncernpublikationer
Piratkopier
Corporate Social Responsibility
Milepæle i Canon Europe
Milepæle