Udstyrsteknologi

En enhed er en virksom komponent i udstyr, som tilfører udstyret grundlæggende funktionalitet på samme måde som motoren gør i en bil.

Canons udstyr inden for billedbehandlingsteknologi spænder lige fra input- og fremkaldersystemer til output og kommunikationsteknologier. Canons inputenheder har f.eks. udviklet sig fra sensorer, der anvendes i faxmaskiner, scannere, kameraer og kopimaskiner til avancerede CMOS- og røntgenbilledsensorer. Anvendelsesmuligheder for outputenheder omfatter LCD-farvefiltre, der er gjort mulige i kraft af Canons patentbeskyttede Bubble Jet-udskrivningsteknologi. Desuden vil udviklingen af den næste generation af halvleder-wafere, som er grundlaget for disse enheder, snart komme i praktisk anvendelse.

Disse fornyelser placerer mennesket i centrum – som det endelige mål for Canons enestående forsknings- og udviklingsaktiviteter på dette område. Enheder, hvor mennesket er i centrum, håndterer billeddata på en mere brugervenlig måde, så det er langt nemmere at præsentere dem. Billeddata menes at udgøre ca. 80 % af al information. På denne måde tilstræber Canon større frihed og kontrol ved at hjælpe folk med at skabe deres egen kommunikationsverden.

Relaterede websteder

spacer
					image

Om Canon

Filosofien
Forskning & udvikling
Teknologi
Fakta og tal
Årsregnskaber og koncernpublikationer
Piratkopier
Parallel Products Information
Canon-teknologi
Optisk teknologi
Elektrofotografisk teknologi
Ultrapræcisionsteknologi
Produktionsteknologi
Programteknologi
Systemintegrationsteknologi
Bubble Jet-teknologi
Udstyrsteknologi
Information og telekommunikation
Miljøteknologi
Næste generation af teknologi