Bubble Jet-teknologi

Bubble Jet er navnet på Canons mest kendte patentbeskyttede teknologi. Et mikrovarmelegeme er indbygget i hver blækdyse i printhovedet.

Blækket opvarmes ved at tilslutte en kortvarig elektrisk strøm gennem mikrovarmelegemet, så blækdråber sprøjtes ud af dysen under tryk fra varmen. Denne teknologi har gjort det muligt for os at tilbyde meget billigere og bedre printere end inkjet-standardprintere, der anvender piezoelektriske enheder. Canon Bubble Jet-systemet er en enestående inkjet-udskrivningsmetode, der er udsprunget af vores ingeniørers kompromisløse ønske om at skabe en ideel printer, der gør alles drømme om billedbehandling til virkelighed.

Takket være utrættelige bestræbelser på at skabe inkjet-udskrivning med høj hastighed og kvalitet har Canon overvundet diverse teknologiske vanskeligheder for at skabe en ny verden af farvegrafik i fotokvalitet. Og nu kan vi tilføje endnu en konkurrencefordel - vores MicroFine Droplet Technology - en ny generation Bubble Jet-teknologi, der er indbygget i BJC8200 og enkelte andre serier. MicroFine Droplet Technology omfatter en ultrapræcis dyseproduktionsproces til en overkommelig pris. Den er udviklet på basis af de optiske teknologier, som Canon er berømt for, kombineret med et revolutionerende princip for blækudledning. MicroFine Droplet Technology vil i stor udstrækning udvide anvendelsesområdet for Bubble Jet-systemet.

Canons avancerede Bubble Jet-teknologi vil fortsat udvikle sig. I fremtiden vil ny udvikling blive startskuddet til en tid, hvor alle kan få den ønskede tekst og grafik, med høj hastighed og fremragende billedkvalitet, uanset hvor de er.


Relaterede websteder

spacer
					image

Om Canon

Filosofien
Forskning & udvikling
Teknologi
Fakta og tal
Årsregnskaber og koncernpublikationer
Piratkopier
Parallel Products Information
Canon-teknologi
Optisk teknologi
Elektrofotografisk teknologi
Ultrapræcisionsteknologi
Produktionsteknologi
Programteknologi
Systemintegrationsteknologi
Bubble Jet-teknologi
Udstyrsteknologi
Information og telekommunikation
Miljøteknologi
Næste generation af teknologi