Canon-teknologi

Partnerskab for at udvikle applikationer, der fører til en bedre verden

Det fælles bedste
Selve kernen i Canons filosofi er troen på, at en dybt forankret interesse for den enkeltes behov - både i fritiden og i det professionelle liv - vil bidrage til at fremme fremskridtet.

Teknologier
Af denne grund fortsætter udviklingen af Canons omfattende portefølje af avancerede teknologier, der spænder lige fra visuel kommunikation til informationsinteraktion og mixed reality og meget mere, i tråd med de forventninger vi har til den digitale fremtid.

Patenter
En lidenskab for detaljer, en konstant søgning efter kvalitet, en verdensomspændende forsknings- og udviklingsorganisation, der giver mulighed for alsidig forskning og tværfaglig udvikling, bidrager alle til den fortsatte succes i vores evigt nyskabende gruppe: i løbet af de sidste ti år har Canon-gruppen konstant opnået en topplacering, hvad angår patentansøgninger rundt omkring i verden, og vi arbejder på at udvide de verdensomspændende forsknings- og udviklingsaktiviteter for at kunne bevare den førende placering.

Teknologi til nye forretningsområder
Teknologi alene kan ikke gøre det: evnen til at fremme enkelte teknologikomponenter ved at kombinere dem med forskellige bidrag fra forskellige forskningsfelter for at opnå håndgribelig kundetilfredshed er det, der har hjulpet Canon til at bevare succesen indtil nu, og vil fortsat ligge til grund for vores arbejde i de kommende år.

Partnere
Partnere er derfor en væsentlig drivkraft i Canons aktiviteter, og det er vores overbevisning, at samarbejde er det bedste middel til at sikre, at alle aspekter af dagens mangesidede virkelighed tages med i betragtning og kombineres for at skabe en positiv synergieffekt.

Alle forsøger at få mest muligt ud af livet, både hjemme og på arbejdet: og Canon mener, at med gensidig forståelse, samarbejdsvilje og den rette kombination af teknologier … YOU CAN !!!

spacer
					image

Om Canon

Filosofien
Forskning & udvikling
Teknologi
Fakta og tal
Årsregnskaber og koncernpublikationer
Piratkopier
Parallel Products Information
Canon-teknologi
Optisk teknologi
Elektrofotografisk teknologi
Ultrapræcisionsteknologi
Produktionsteknologi
Programteknologi
Systemintegrationsteknologi
Bubble Jet-teknologi
Udstyrsteknologi
Information og telekommunikation
Miljøteknologi
Næste generation af teknologi