Nå nye højder med Canon


Med et nyt objektiv kan du tage fantastiske billeder.
Nu kan du få op til 1.500 kr. i cashback.
Kom til tops med os!

Tilbuddet er begrænset til ét objektiv pr. kunde.

Find forhandler

Kontakt din lokale Canon forhandler for mere infromation. Du kan finde din nærmeste Canon forhandler ved at klikke her.

Vilkår og betingelser 

1. KAMPAGNEPRODUKTER, KAMPAGNEPERIODE OG DELTAGERE

1.1 Denne kampagne gælder kun køb af et eller flere af produkter, som fremgår på listen herunder (“Kampagneprodukter”), foretaget hos en dansk forhandler i perioden mellem søndag den 1. november 2015 og søndag den 31. januar 2016 – begge dage inklusive – (herefter “Kampagneperioden”). Cash back under denne kampagne gælder ikke objektiver, som er købt som del af et Canon-kit (dvs. køb at et kamerahus og objektiv sammen). Køb skal være originale køb, der er betalt med kontanter eller tilsvarende godkendte betalingsmidler. 

1.2 Alle deltagere skal være fyldt 18 år (“Deltager”).
Distributører og forhandlere kan ikke deltage i kampagnen og må heller ikke deltage på deres kunders vegne.

1.3 Alle Deltagere skal have læst og accepteret disse Vilkår og betingelser.   

1.4 Denne kampagne gælder kun køb af følgende Kampagneprodukter:

Produkter
Cashback i DKK
EF 70-200mm f/4L IS USM
750,00
EF 24-70mm f/4L IS USM
1.500,00
EF 16-35mm f/4L IS USM
750,00
EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM
1.150,00
EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
450,00
EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM
450,00
EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM
250,00
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
250,00
EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
250,00
EF-S 24mm f/2.8 STM
250,00
EF 40mm f/2.8 STM
250,00
EF-S 60mm f/2.8 Macro USM
450,00
Speedlite 600EX-RT
550,00
Speedlite 270EX II
250,00

1.5 Alle produkter skal købes i Danmark hos en dansk forhandler og skal være leveret og distribueret til detailhandlere af Canon Danmark ("Canon") eller virksomheder inden for Canon-koncernen beliggende i EØS (Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde) eller Schweiz.  Spørg altid din forhandler for at undgå at blive skuffet.  Internetbutikker skal have et ".dk"-domænenavn, eller/og der skal fremgå en postadresse i Danmark på internetbutikkens website.  

1.6 Alle Kampagneprodukter skal være nye og originale Canon-produkter.  Køb af brugte, reparerede eller istandsatte produkter, eller køb af forfalskede produkter eller produkter, der bryder med nogen virksomhed inden for Canon-koncernens ophavsret (herunder, men ikke begrænset til, produkter, der er kendt som parallelprodukter) vil ikke opfylde kravene til denne kampagne. Læs mere om parallelprodukter på http://www.canon.co.uk/greymarket. 

2. SÅDAN DELTAGER DU

2.1. For at deltage i denne kampagne skal Deltageren købe et Kampagneprodukt i Danmark hos en dansk forhandler i Kampagneperioden (søndag den 1. november - søndag den 31. januar) OG indsende en gyldig online-anmodning om cash back mellem søndag den 1. november 2015 kl. 00.01 og mandag den 29. februar 2016. 

2.2. Anmodningerne om cash back skal indsendes fuldstændigt og korrekt ved at udfylde et online-ansøgningsskema (inklusive angivelse af et gyldigt EØS-serienummer for produktet) på www.canon.dk/cashback.  Ud over udfyldelsen af et online-ansøgningsskema skal Deltagerne scanne, uploade og vedhæfte en kopi af deres købsbevis eller en kopi af ordrebekræftelsen, hvis produktet er købt online.  Deltagerne vil derefter modtage en e-mail, der bekræfter, at deres anmodning om cash back er modtaget.  Hvis du ikke modtager en bekræftelses-e-mail inden for 24 timer, efter at anmodningen er blevet sendt, eller hvis du ikke har adgang til en computer, bedes du kontakte Canon Support på 70 20 55 15. 

2.3. Der tages forbehold for udsolgte Kampagneprodukter.  Canon vil ikke være ansvarlig for forhandlernes mangel på at gennemføre bestillinger af Kampagneprodukter i løbet af Kampagneperioden. 

2.4. Canon vil ikke behandle anmodninger om cash back, som modtages efter sidste tidspunkt for modtagelse af anmodninger om cash back, dvs. efter midnat mandag den 29. februar 2016. Canon vil ikke behandle anmodninger om cash back, som efter Canons vurdering er ufuldstændige eller ulæselige. Canon vil ikke være ansvarlig for anmodninger om cash back, der er forsinkede, eller som ikke modtages vellykket. 

2.5. Der kan kun laves én anmodning per købt Kampagneprodukt. 

2.6. Anmodninger om cash back, indsendt af virksomheder eller privatpersoner, som indkøber store partier (dvs. flere end 10 Kampagneprodukter i løbet af Kampagneperioden) vil ikke være kvalificeret til at deltage i denne Kampagne. 

2.7. Denne Kampagne kan ikke kombineres med nogen anden Canon-kampagne. 

3. CASHBACK

3.1. Deltagere vil modtage det cashback-beløb, som er vist for hvert Kampagneprodukt.   

3.2. Ved modtagelse og godkendelse af anmodningen vil Canon sørge for en direkte bankoverførsel af cashback-beløbet til Deltagerens bankkonto. Der vil ikke blive indgået nogen aftale om en alternativ udbetalingsmulighed, og der vil ikke blive udbetalt kontakter eller udstedt checks. 

3.3. Canon vil bestræbe sig på at overføre pengene inden for 28 dage efter at have modtaget en fuldstændig og gyldig anmodning om cash back. 

3.4. Hvis en deltager undlader at vælge en af de valutaer, der er angivet i anmodningsformularen, står det Canon frit for at vælge en. 

3.5. Der vil kun blive gennemført én bankoverførsel pr. gyldig anmodning. 

3.6. Hvis du er momsregistreret og modtager en tilbagebetaling (cash back), kan det reducere den skattemæssige værdi af dit køb, og du kan være nødsaget til at reducere beløbet i overensstemmelse hermed til skattemæssige formål.
4. KAMPAGNEARRANGØR

Kampagnearrangøren er Canon Danmark, Knud Højgaards Vej 1, 2860 Søborg.

5. ANSVARSFRASKRIVELSE

5.1. I det størst mulige omfang, der er tilladt ved lov, er Canon ikke erstatningspligtig for tab, skade eller personskade af enhver art, som er pådraget af nogen Deltager i denne kampagne, uanset hvordan den er forårsaget. Dog skal intet i disse regler bevirke udelukkelse eller begrænsning af Canons erstatningsansvar for personskade eller død, der er forårsaget af bevist uagtsomhed af Canons medarbejdere eller agenter. 

5.2. Canon forbeholder sig retten til at annullere, omarbejde og/eller ændre denne kampagne til enhver tid uden at pådrage sig nogen form for erstatningsansvar.   

5.3. Canon forbeholder sig retten til at kontrollere enhver anmodning for at sikre overholdelse af disse vilkår og betingelser og retten til at anmode om yderligere oplysninger og dokumentation. Canon forbeholder sig retten til at udelukke anmodninger og/eller Deltagere, hvis Canon har mistanke om, at Kampagnen misbruges på nogen måde.  Canons beslutninger i forbindelse med Kampagnen er endelige, og der vil ikke blive indgået nogen form for korrespondance.
6. DATA

6.1. Canon Danmark A/S er dataansvarlig for så vidt angår Persondataloven vedrørende alle personlige oplysninger, som er givet af Deltagerne. Alle personlige oplysninger, som indsendes, vil blive behandlet af Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irland, for at administrere denne Kampagne, og, hvis relevant, for markedsføringsformål – i de tilfælde hvor Deltagere har sagt ja tak til at modtage markedsføringskommunikation fra Canon. 

6.2. Hvis Deltagere ikke ønsker, at deres kontaktoplysninger bliver brugt i markedsføring, eller at Canon kan kontakte dem i forbindelse med fremtidige, lignende kampagner, skal de IKKE sætte hak i boksen, når de udfylder ansøgningsskemaet. 

7. GÆLDENDE LOVE

Disse vilkår og betingelser og enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med dem, skal være reguleret af og fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning og vil være underlagt de danske domstoles ikke-eksklusive jurisdiktion.