Support til forbrugerprodukter

Venligst hjælp os med at forbedre vores service ved at gennemføre en kort undersøgelse ud fra din oplevelse af

Deltag i vores undersøgelse

Nej tak

Information om operativsystem

Hos Canon er vi indforstået med, at vores kunder vælger at opgradere deres eksisterende operativsystemer og teknologier, som tidligere købte Canon-produkter kan have været understøttet af.

Før dette gøres, anbefaler Canon altid, at vores kunder tager hensyn til, om deres Canon-produkt fortsat vil kunne fungere med det nye operativsystem, som kunden har i sinde at opgradere til.

Generelt set vil Canon, hver gang der lanceres et nyt operativsystem, allerede have klarlagt præcist, hvilke produkter der understøttes, og dette vil blive kommunikeret ud via vores supportwebsteder.

Canon tager disse beslutninger med i kendskabet til, at produktionen af drivere og softwaresupport sker på finansielle bekostninger. Så mens Canon til enhver tid respekterer vores kunders beslutninger om at opgradere teknologierne, kan Canon ikke garantere, at ældre Canon-produkter fortsat vil være understøttet af nye operativsystemer.

Bemærk, at Canon anbefaler, at du kontrollerer dit produkts kompatibilitetsstatus, inden du opgraderer dit operativsystem.

Windows-kompatibilitet

For at se kompatibilitet for dit produkt med dit Windows-operativsystem, skal du vælge dit produkt og bruge filtrene til at skræddersy dit valg efter behov. Hvis dit produkt er understøttet, kan du downloade og installere driveren. Du vil også kunne se andet tilgængeligt indhold som f.eks. software, brugervejledninger, firmware og ofte stillede spørgsmål.

Meddelelser

Oplysninger om Windows 10

Microsoft har annonceret, at Windows 10, den nye version af operativsystemet, vil blive udgivet den 29. juli 2015. Dette vil være en gratis opgradering til nuværende brugere af Windows 7-, Windows 8-, Windows 8.1- og Windows Phone 8.1-enheder. For mere detaljerede oplysninger om Windows 10-opdateringen, skal du besøge Microsofts side med ofte stillede spørgsmål

For at se dit produkts kompatibilitet med alle operativsystemer, herunder Windows 10, skal du vælge dit produkt og bruge filteret til at vælge din ønskede operativsystem.

Den. 27. juli 2015

Windows 10 - Kompatibilitetsoplysninger for imageRUNNER og imageRUNNER ADVANCE

Den 24. juni 2014

Regner du med at opgradere dit produkt fra Windows XP til en nyere version af Windows?

Den 18. oktober 2013

Windows 8.1 - Kompatibilitetsoplysninger for i-SENSYS, imageRUNNER, iR, imageRUNNER ADVANCE og imagePRESS

Mac OS X-kompatibilitet

For at se kompatibilitet for dit produkt med dit Mac OS X-operativsystem, skal du vælge dit produkt og bruge filtrene til at skræddersy dit valg efter behov. Hvis dit produkt er understøttet, kan du downloade og installere driveren. Du vil også kunne se andet tilgængeligt indhold som f.eks. software, brugervejledninger, firmware og ofte stillede spørgsmål.

Meddelelser

Oplysning om Mac OS X 10.11 (El Capitan)

Apple har annonceret, at den nye version af deres operativsystem, Mac OS X 10.11 (El Capitan), bliver udgivet den 30. september 2015. For mere detaljerede oplysninger om funktioner og opdateringsproces, skal du besøge siden Forhåndsvisning af El Capitan.

For at se dit produkts kompatibilitet med alle operativsystemer, herunder Mac OS X 10.11 (El Capitan), skal du vælge dit produkt og bruge filteret til at vælge din ønskede operativsystem.

Bemærk, at Canon anbefaler, at du kontrollerer dit produkts kompatibilitetsstatus, inden du opgraderer dit operativsystem.

30. september 2015

Mac OS 10.11 (El Capitan) - Kompatibilitetsoplysninger for storformatprintere, herunder imagePROGRAF-enheder

Den 5. november 2014

Kompatibilitetsoplysninger for imageRUNNER, imageRUNNER ADVANCE og imagePRESS

Linux-kompatibilitet

PIXMA-printere og Alt-i-Én-printere, i-SENSYS-laserprintere og Alt-i-Én-printere, laserfaxmaskiner og personlige kopimaskiner

I øjeblikket yder Canon kun support for PIXMA-produkter og Linux-operativsystemet ved at levere grundlæggende drivere på et begrænset antal sprog.

Disse grundlæggende drivere omfatter muligvis ikke den fulde funktionalitet for alle printere og Alt-i-Én-produkter, men de muliggør grundlæggende print- og scannerfunktioner.

Linux-drivere er ikke inkluderet på Canons installations-cd-rom, men er i stedet tilgængelige via vores supportområde. Vælg dit produkt, og filtrér resultaterne efter sprog og operativsystem.

Canon tilbyder ikke specifik efterfølgende support for Linux-relaterede problemer foruden at stille de oprindelige drivere til rådighed.