no consumer

Software og apps til EOS-, PowerShot- og IXUS-kameraer

Canon tilbyder et udvalg af tilbehør i form af software og apps, for at du kan få mest muligt ud af dit EOS-, PowerShot- eller IXUS-kamera. Beskrivelser og links til at downloade programmer og apps findes på denne side.

Visse ældre produkter understøttes ikke officielt af den aktuelle software. Dette kan betyde, at ikke alle softwareprogrammer kan downloades, når du besøger dit produkts supportside.

Aktuel software

Brug linkene nedenfor, for at få adgang til beskrivelser af dit EOS-, PowerShot- eller IXUS-kamera -

Digital Photo Professional

Digital Photo Professional ("DPP") er software til behandling, visning og redigering af RAW-billeder taget med EOS digitalkameraer og PowerShot-modeller med RAW-funktion. Med DPP kan du nemt udføre grundlæggende og avanceret redigering og print af RAW-billeder. Et eksempel på de tilgængelige redigeringsfunktioner er rotation, justering af hvidbalance, justering af dynamikområde, justering af farve og finjustering af tonekurveegenskaber.

DPP understøtter sRGB, Adobe RGB og Wide Gamut RGB Color Management System (CMS) ved brug af internationalt Colour Consortium (ICC)-profil.

Du kan downloade den seneste version af DPP eller en opdatering til den aktuelle version ved at vælge dit produkt på siden med EOS- eller PowerShot-kameraserien. En nyttig brugervejledning for DPP kan også downloades fra samme sted ved at vælge fanen Manualer.

Digital Photo Professional er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til dit Canon-kamera.

EOS Utility

EOS Utility gør det nemt at overføre billeder fra dit EOS-kamera til din computer. Du kan overføre alle billeder på én gang eller vælge individuelle billeder til overførsel. Det kan også nemt integreres med Digital Photo Professional og ImageBrowser EX.

EOS Utility giver dig også mulighed for at fjernbetjene kameraet fra din computer vha. enten interfacekablet (USB), der blev leveret med dit kamera, eller via Wi-Fi, hvis kameraet har det eller via en separat Wireless File Transmitter.

Du kan downloade den seneste version af EOS Utility eller en opdatering til den aktuelle version ved at vælge dit produkt på siden med EOS-kameraserien. Du kan også downloade en nyttig brugervejledning til EOS Utility.

EOS Utility er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til dit EOS-kamera.

ImageBrowser EX

Bemærk, at ImageBrowser EX nu har erstattet ZoomBrowser EX og ImageBrowser.

ImageBrowser EX er et softwareprogram til håndtering af billeder, der er optaget med dit Canon-kamera, som giver en et gennemskuelig procedure til alt fra download, organisering og redigering af billeder til print eller afsendelse af billeder som vedhæftede filer i e-mails.

Du kan udføre mange af de funktioner, der findes i Adobe Photoshop f.eks. beskæring, konvertering af JPEG- og RAW-billeder og justere kontrast og farvemætning. Du kan også oprette og printe personlige fotoalbum, eller oprette panoramabilleder fra flere billeder med PhotoStitch, som også er inkluderet.

Map Utility kan også åbnes via ImageBrowser, hvilket giver dig mulighed for at tagge, hvor dit billede er taget. Dette gælder kun for GPS-aktiverede kameraer.

Du kan downloade den seneste version af ImageBrowser EX eller en opdatering til den aktuelle version ved at vælge dit produkt på siden med EOS-, PowerShot- eller IXUS-kameraserien. En nyttig brugervejledning for ImageBrowser EX kan også downloades fra samme sted ved at vælge fanen Manualer.

ImageBrowser EX er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til dit Canon-kamera.

ImageBrowser EX installerer automatisk Microsoft Silverlight fra Microsoft-serveren. Kontrollér, at du har en fungerende internetforbindelse for at denne installation kan gennemføres.

Picture Style Editor

Picture Style Editor er et softwareprogram, som gør det muligt for dig at skabe dine egne personlige billedfiler for at opnå det look, du ønsker for dine billeder. Disse Picture Styles kan derefter anvendes til dine billeder i RAW-bearbejdningen eller indlæses på kameraet og anvendes på optagelsestidspunktet.

Du kan downloade den seneste version af Picture Style Editor ved at vælge dit produkt på siden med EOS-kameraserien. Du kan også downloade en nyttig brugervejledning til Picture Style Editor.

Picture Style Editor er inkluderet i den oprindelige softwareopsætning til dit EOS-kamera.

PhotoStitch

PhotoStitch giver dig mulighed for at vælge flere fotos af et stort motiv og let flette dem sammen til ét panoramabillede. Dette værktøj er særlig nyttigt ved oprettelse af liggende billeder, der er for store til at indfanges på kameraet.

Du kan downloade den seneste version af PhotoStitch eller en opdatering til den aktuelle version ved at vælge dit produkt på siden med EOS-, PowerShot- eller IXUS-kameraserien. Bemærk, at PhotoStitch nu også er tilgængelig som en del af ImageBrowser EX.

PhotoStitch er omfattet af den oprindelige softwareopsætning til dit Canon-kamera.

EOS Movie Plugin

EOS Movie Plugin gør det muligt at "logge og overføre" videooptagelser fra udvalgte Canon EOS-kameraer i den dyre prisklasse over i Apples Final Cut Pro-redigeringspakke.
Plug-in'et omdanner EOS-filmoptagelser i Apples højkvalitets ProRes 4:2:2-codec ca. dobbelt så hurtigt som Apples standardkonvertering. Desuden kan brugerne også tilføje tidskode, rullenavne og metadata, når de redigerer deres optagelser.

Du kan downloade den seneste version af EOS Movie Plugin ved at vælge dit produkt på siden med EOS-kameraserien.

Canon RAW Codec

Canon RAW Codec er et plugin til Windows, som giver dig mulighed for at importere og vise Canon RAW-billedfiler ved hjælp af et program som f.eks. Windows Picture and Fax Viewer.

Du kan downloade den seneste version af Canon RAW Codec ved at vælge dit produkt på siden med EOS-kameraserien.

Udgået software

Brug linkene nedenfor, for at få adgang til beskrivelser af tidligere software, som Canon nu her skiftet ud -

ZoomBrowser EX og ImageBrowser

Bemærk, at ZoomBrowser EX, der tidligere var tilgængelig til Windows, og ImageBrowser, der tidligere var tilgængelig til Mac, begge nu er blevet samlet til ét program kaldet ImageBrowser EX.

ZoomBrowser EX og ImageBrowser er begge programmer, som gør det nemt at administrere og redigere dine billeder. Du kan behandle RAW-billeder, oprette panoramabilleder og fjernoptage med dit kamera fra computeren.

Alle funktioner i ZoomBrowser EX og ImageBrowser er nu tilgængelige i ImageBrowser EX, som du kan downloade ved at vælge dit produkt fra siden med EOS-, Powershot- eller IXUS-kameraserien.