no consumer

Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Kompatibel med APS-C EOS-kameraer*, herunder spejlløse kameraer med brug af EF-EOS M-objektivadapter * Undtaget EOS 10D-, EOS D60-, EOS D30-kameraer

En ultravidvinklet EF-S-zoom, der giver mulighed for at få mere med i billedet

Dette objektiv er kompakt og let og er ideelt til rejser. Det giver plads til mere i billedet, så landskaber, bybilleder og himmel bliver mere imponerende. Du kan endda indfange imponerende indendørs scener samt arkitektur uden at skulle træde tilbage.


EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM er et rigtigt godt objektiv til

Få mere med i billedet hver gang.

Når du ønsker at udvide dine fotografiske evner, er EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM den naturlige tilføjelse til dit udstyr. Rækkevidden på 10-18mm giver dig en ultravidvinkel, så du kan indfange imponerende arkitektur og store landskaber. Et standardobjektiv dækker normalt 18-55mm, hvilket er nyttigt til mere generelle formål.

Sammenligning mellem den største vidvinkelindstilling på et standardobjektiv og 10mm-vinklen på EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Jævn og lydløs

Optag højkvalitetsfilm på din ferie med den næsten lydløse STM-teknologi. Steppermotoren hjælper dig ved at levere jævn og lydløs kontinuerlig fokusering, så dine lydoptagelser kun registrerer de omgivende lyde og ikke støjen fra en fokuseringsmotor.

Lad ikke bevægelser ødelægge øjeblikket

Når du optager hverdagsfilm eller stillbilleder i svagt lys, er billedstabilisatorteknologien i EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM det, du har behov for, til at kompensere for mindre kamerarystelser, så du kan indfange øjeblikket i første forsøg.

Anti-refleksteknologi

Nu kan du koncentrere dig om dit landskab uden at skulle bekymre dig om, at solen ødelægger dine optagelser, takket være Super Spectra-belægning. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om uønskede farveringe eller områder med lav kontrast, så du kan fotografere mere frit og koncentrere dig om at nyde udsigten.

Specifikationer

Tilbehør

Anmeldelser

Klik nedenfor for at give din anmeldelse af EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Få mere ud af dit kamera

EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM giver dig mulighed for at få mere med i dine fotos. Se, hvordan andre objektiver i denne serie giver dig mulighed for at udvide din kreativitet.