no consumer

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5,6L IS USM er en del af Canons prestigefyldte L-serie, som leverer fremragende ydelse med et alsidigt zoomområde og enestående billedkvalitet i et robust og kompakt design.

Fordele

  • Højtydende teleobjektiv med zoom
  • En del af Canons anerkendte L-serie
  • 4-trins billedstabilisering
  • To UD-elementer
  • Yderst modstandsdygtigt over for støv og vand
  • Cirkulær blænde med 8 lameller
  • Hurtig og næsten lydløs autofokus
  • Kompatibelt med en stativholder

Detaljer om funktioner

Kig nærmere på Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Højtydende teleobjektiv med zoom


Med et brændviddeområde på 70-300 mm er EF 70-300mm f4-5,6L IS USM et kompakt og alsidigt telezoomobjektiv, som leverer forbløffende billedkvalitet. Ideelt til natur- og sportsfotografer såvel som presse- og portrætfotografer.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

4-trins billedstabilisering


En 4-trins billedstabilisering – der er specialudviklet til objektivets specifikke brændviddeområde – bekæmper det billedslør, der kan opstå under håndholdte optagelser eller ved lange lukkertider. Automatisk panoreringsregistrering sikrer effektiv ydelse ved sporing af motiver i bevægelse, og eftersom IS-systemet er integreret i objektivet, er resultaterne synlige i søgeren under billedkomponering.

To UD-elementer


Kromatisk afvigelse elimineres i praksis takket være to UD-linser, der sikrer optimal billedkvalitet og -skarphed.

Kreativ baggrundssløring


En cirkulær blænde med 8 lameller på EF 70-300mm f4-5,6L IS USM sikrer smuk baggrundssløring, så dit motiv skiller sig ud med dramatisk effekt.

Hurtig og lydløs autofokus


En USM-ring (Ultrasonic motor) anvender ultralydfrekvenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til højere AF-hastigheder. Godt fastholdelsesmoment stopper den fokuserende linsegruppe uden overshoot. Konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.

Specifikationer

Få mere at vide om Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Find det perfekte objektiv

Lens Guru Mobile App

Forstå de grundlæggende principper for fotografering, og opdag, hvordan det kan gøre en forskel for dine billeder at skifte objektiver.

Læs mere

irista

Opbevar dine fotos sikkert og i fuld kvalitet, tilmeld dig nu og få 15 GB gratis lagerplads.

irista