no consumer

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM er arbejdshesten blandt den professionelle fotografs telezoomobjektiver. Ved at bruge fluorit forbedres billedkvaliteten, og objektivet har et robust, holdbart design og 4-trins billedstabilisator

Fordele

  • Højtydende telezoomobjektiv i L-serien
  • f/2,8-blænde til høj ydeevne i svagt lys
  • 4-trins billedstabilisator
  • Fluorit- og UD-objektivelementer
  • Forbedret holdbarhed
  • 1,2 m minimumsfokusering
  • Vand- og støvafvisende
  • Blænde med 8 lameller
  • USM AF-ringmotor

Detaljer om funktioner

Kig nærmere på Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

L-seriens kvalitet


EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM er det mest populære objektiv blandt professionelle fotografer og lever op til Canons højeste standarder med hensyn til L-serie-optik, fremstillingskvalitet, pålidelighed og betjening. En forbedret robust konstruktion med bl.a. støv- og vandtætte forseglinger, der beskytter mod selv det mest barske vejr.

Hurtig blænde


Med en hurtig /2,8-blænde er det muligt at tage billeder ved svag belysning. Denne hurtige blænde kan også bruges til at give lav dybdeskarphed, så motivet skiller sig ud fra en rodet, overfyldt baggrund.

Billedstabilisator (IS)


Med Canons 4-trins billedstabilisator (IS) er dette objektiv perfekt til optageforhold med svag belysning, hvor det ikke er muligt at bruge et stativ. Billedstabilisatorsystemet giver lukkerhastigheder, som er op til 4 trin langsommere end normalt, og som kan bruges uden at give slørede billeder.

Fluorit- og UD-elementer (Ultra low dispersion) giver den bedste billedkvalitet


Med et objektivelement fremstillet af Canons unikke, effektive fluorit minimeres kromatisk aberration. Ud over fluorit bruges der også 5 UD-elementer til at sikre en fantastisk billedkvalitet, høj kontrast og naturlig farvegengivelse i hele zoomområdet.

Smuk baggrundssløring med cirkulær blænde med 8 lameller


Takket være en cirkulær blænde med 8 lameller er det muligt at skabe en smuk baggrunds-bokeh og isolere motiverne ved brede blænder.

Hurtig og næsten lydløs autofokus


En ring-USM (Ultrasonic Motor) og en ny AF-algoritme til at drive den hurtige autofokus gør den meget stille i brug. Alternativ full-time, manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF. Minimumsfokuseringsafstanden er blevet reduceret til 1,2 m, så fotograferne kan stå tættere på begivenhederne.

Tilbehør


Objektivet leveres som standard med modlysblænden ET-87 for at undgå generende reflekser samt et aftageligt stativbeslag og et blødt etui (LZ1326), så det er nemt at tage med overalt.

Priser

Specifikationer

Få mere at vide om Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Find det perfekte objektiv

Lens Guru Mobile App

Forstå de grundlæggende principper for fotografering, og opdag, hvordan det kan gøre en forskel for dine billeder at skifte objektiver.

Læs mere

irista

Opbevar dine fotos sikkert og i fuld kvalitet, tilmeld dig nu og få 15 GB gratis lagerplads.

irista