no consumer
Cinema EOS-kameraer

Cinema EOS-kameraer

Canons udvalg af Cinema EOS-kameraer tilbyder uovertrufne kreative muligheder. Med forskellige fatninger for kompatibilitet med det bredest mulige udvalg af objektiver og store Canon Super 35mm CMOS-sensorer, der giver en utrolig billedkvalitet, giver disse kameraer friheden til at fortælle enhver historie.

 


EOS C500

EOS C500

Det effektive og kompakte EOS C500 giver dig 4K videooptagelse, RAW-dataoutput og Canon Log Gamma, så du kan udnytte Cinema EF-objektivernes potentiale fuldt ud og få video i høj kvalitet med et stort dynamikområde.


EOS C500 PL

EOS C500 PL

Det effektive og kompakte EOS C500 PL giver dig 4K-videooptagelse, RAW-dataoutput og Canon Log Gamma til video i høj kvalitet med et stort dynamikområde. PL-fatningen er kompatibel med objektiver i branchestandarden.


EOS C300 Mark II

EOS C300 Mark II

EOS C300 Mark II er holdbart, effektivt og nemt at bruge med automatiske funktioner. Det byder på intern optagelse af fantastisk 4K-/Full HD-video med et bredt dynamikområde, eksternt RAW-output og Canon Log2 for at hjælpe med at realisere din kreative vision.


EOS C300

EOS C300

EOS C300 er et banebrydende professionelt cine-kamera, der kombinerer Canons anerkendte videoteknologi og objektiv-knowhow med EOS-kreativiteten. Udskiftelige EF-objektiver giver en hidtil uset frihed til at fortælle enhver historie.


EOS C300 PL

EOS C300 PL

EOS C300 PL er et banebrydende professionelt cine-kamera, der kombinerer Canons anerkendte videoteknologi og objektiv-knowhow med EOS-kreativiteten. Udskiftelige objektiver giver en hidtil uset frihed til at fortælle enhver historie.


EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II er perfekt til enkeltmands videoproduktion og giver dig mulighed for at nå dine modigste visuelle ambitioner. Dette intuitive kamera byder på næste niveau af Cinema EOS imaging performance og ægte kreativ frihed.


EOS C100

EOS C100

Et videoproduktionskamera til en rimelig pris, som tilbyder en unik kombination af professionel HD-billedbehandling, kompakt design og mulighed for at benytte en lang række objektiver - det brugervenlige C100 er ideelt konfigureret til, at én person kan betjene det.


EOS-1D C

EOS-1D C

EOS-1D C er et banebrydende multimediekamera, der udmærker sig til både stillbilleder og filmoptagelse og leverer 4k-film og avancerede videofunktioner som f.eks. Canon Log Gamma i et højtydende digitalt spejlreflekskamera.


XC10

XC10

XC10 er kreativt og alsidigt og indfanger fantastisk 4K-/Full HD 4:2:2-video og stillbilleder i høj kvalitet i ét kompakt, let og brugervenligt kamera med 10x zoomobjektiv, optisk billedstabilisator og Wi-Fi-fjernbetjening.


RC-V100

RC-V100

Canon Remote Control RC-V100 giver brugere af videokameraer større frihed. Uanset om det er i et studie, on-location eller bare et eller andet sted, der er uden for rækkevidde, giver den kabeltilsluttet fjernbetjening af næsten enhver videokamerafunktion.

spacer
            image

Sortiment:

EOS C500
EOS C500 PL
EOS C300 Mark II
EOS C300
EOS C300 PL
EOS C100 Mark II
EOS C100
EOS-1D C
XC10
RC-V100
Downloads
Drivere
Relaterede produkter
EOS-spejlreflekskameraer og kompakte systemkameraer
EF-objektiver
Canon Cine-objektiver
Professionelle videokameraer