EOS-spejlreflekskameraer og kompakte systemkameraer

Uanset om du fotograferer for fornøjelsens eller fortjenestens skyld, giver Canons digitale EOS-spejlreflekskameraer og kompakte systemkameraer dig mulighed for at være kreativ. De nyeste funktioner, fremragende billedkvalitet og et intuitivt designkoncept kombineres for at tilbyde avanceret ydeevne, du kan stole på og nyde.

EOS til begyndere

EOS til entusiaster

EOS til professionelle

Gør dig klar til digital spejlrefleksfotografering, hvor du kan nyde mere kreativ kontrol med et kamera, der er nemt at bruge, og som giver flotte billeder og videoer.

Tag dine næste skridt inden for fotografering og video, og udforsk avancerede funktioner, der vil hjælpe dig med at tage unikke og smukke billeder.

Nyd de nye standarder for ydeevne og pålidelighed, og skab kreativ fotografering og video, som du og dine kunder vil elske.

Trovati

EOS 7D Mark II: Jagten på det perfekte øjeblik

Med EOS 7D Mark II, der er for dem, der søger det perfekte fotografiske øjeblik, kan du optage de billeder, som andre fotografer går glip af. Et digitalt spejlreflekskamera, der er lige så hurtigt, som det er fleksibelt, og som hjælper dig med at udtrykke din kreative side, som aldrig før.

EOS1200DANGLE

EOS 1200D - Grib alle muligheder

Ved alle lejligheder - lige fra fødselsdage til ferieoplevelser - kan du stole på, at EOS 1200D leverer enestående resultater. EOS 1200D er perfekt til førstegangsejere af digitale spejlreflekskameraer og kombinerer Canons førsteklasses billedsystem med en række intuitive og brugervenlige betjeningsknapper. Sammen med Canons EOS Guide-app er det nemmere og sjovere end nogensinde før at tage billeder, der yder dine minder retfærdighed.

Compact EOS

Kompakt EOS - lille i størrelsen, stor i kvaliteten

Dokumentér din livsstil med EOS-kameraer, der er kompakte og lette nok til at tage med overalt. Nyd hurtigreagerende betjening, masser af kreativ kontrol og enestående billedkvalitet, selv under dårlige lysforhold. Og nyd fleksibiliteten ved hele EOS-systemet af objektiver og tilbehør.

EOS 60Da

EOS 60Da - sigt mod stjernerne

En modificeret version af EOS 60D, der er tilpasset astrofotografering. Forbedret følsomhed over for nær-infrarødt lys muliggør fotografering af fænomener som gaståger, der udsender lys i denne del af det elektromagnetiske spektrum. Kameraets 18 Megapixel CMOS-sensor og DIGIC 4-processor holder digital støj under kontrol og maksimerer billedkvaliteten.

Cinema EOS

Cinema EOS

Optag kvalitetsvideo i Full HD med dit EOS. Stor kontrol med dybdeskarpheden giver biograflignende effekter med overfladisk fokus. Billedkvaliteten er fremragende, selv ved høje ISO-indstillinger.

EOS-system

EOS System

Vælg fra et system af objektiver, Speedlite-flashes og tilbehør, der er anerkendt af professionelle fotografer verden over. Udnyt specialmakroobjektiver til næroptagelser, eller faste objektiver med hurtig blænde for den ultimative billedkvalitet og dybdeskarphed.

Support til dit EOS

Download software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk supportressourcer og hjælp til fejlfinding på dit EOS.

Leder du efter tidligere EOS-kameraer?

Find oplysninger om specifikationer og kompatibelt tilbehør til ældre EOS-modeller i vores afsnit for arkiverede produkter.