no consumer

Trådløse kompaktkameraer

Forbliv tilsluttet, uanset hvor du er, med Canons kompaktkameraer med Wi-Fi. Upload, print og sikkerhedskopiér billeder direkte fra dit IXUS- eller PowerShot-kamera, eller tilslut det din smartphone eller tablet med et enkelt tryk vha. Dynamic NFC, så du kan dele, mens du er på farten.

Opret forbindelse med smartphones og tablets

Vil du have hurtig og nem fotodeling, når du er på farten? Upload billeder på stedet, eller gem dem på mobile enheder med den gratis Canon Connect-app, som giver dig mulighed for nemt at tilslutte dit Wi-Fi-kamera til smartphones og tablets. For endnu nemmere forbindelse har vores nyeste modeller Dynamic NFC, der starter overførslen af billeder til en kompatibel smartphone med blot ét enkelt tryk.

Connect

Betjen kameraet, og se live-billeder via fjernadgang

Det er nemt at inkludere dig selv i gruppebilleder og optage fantastiske billeder af dyr i naturen med trådløs fjernoptagelse fra din smartphone. Du kan justere lukkeren, den optiske zoom og flashen på et kompatibelt Wi-Fi-kamera via Canon Camera Connect-app'en, og på nogle af vores nyeste modeller kan du endda nyde fuld manuel kontrol på afstand.

Remote Shooting
Geotag Images

Geo-tag billeder via mobil GPS

Benyt dig af din smartphones eller tablets GPS, og geo-tag billeder taget med dit Canon kompaktkamera. Det er fantastisk til at se, præcis hvor du har været, eller til at få et overblik over dine yndlingsferiesteder.

Direkte internet-deling fra dit kamera

Sharing_320x42.jpg

Upload fotos og film direkte fra kameraet til dine foretrukne sociale netværkssites uden brug af computer! Du skal blot oprette forbindelse mellem kameraet og dit Wi-Fi-hjemmenetværk*, og så kan du dele billeder via e-mail, Twitter, Flickr, Google Drev™ og Facebook. Filmklip kan deles i HD-kvalitet på YouTube™. Du kan endda uploade dine fotos til Canons irista-tjeneste: irista er designet til alle, der gerne vil administrere deres minder, og er en avanceret cloud-baseret platform, der giver brugerne mulighed for at få adgang til, få glæde af og administrere deres fotobiblioteker som aldrig før. Du kan få flere oplysninger ved at besøge irista https://www.irista.com/.

Screens

Sikkerhedskopiér dine fotos online eller på computeren

Sikkerhedskopiér dine dyrebare minder via cloud-tjenester fra stort set hvor som helst. Brug billedsynkronisering (Image Sync) til at sikkerhedskopiere dine billeder trådløst til, der hvor du ønsker - din irista-samling, din Flickr- eller din Google-konto. Så bliver de synkroniseret med din pc og endda din smartphone.

Tilslutning af dine Canon-produkter

Opret forbindelse til verden

Kombinér dit Dynamic NFC-aktiverede Wi-Fi-kamera med en Canon Connect Station for nemt at dele fotos og film på sociale medier og online-album - og se dem med familie og venner på et HD-tv.

* Funktionerne direkte internet-deling, Billedsynkronisering (Image Sync) og Send via server kræver en CANON iMAGE GATEWAY-konto. CANON iMAGE GATEWAY understøttes muligvis ikke i visse lande eller områder. Se venligst www.canon-europe.com/cig for mere information.

iPad, iPhone iPod og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande.

YouTube, Android og Google Drev er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

Facebook og F-logoet er registrerede varemærker tilhørende Facebook Inc.

Twitter er et registreret varemærke tilhørende Twitter Inc.

FLICKR-mærket er et registreret varemærke tilhørende Yahoo! Inc.