no consumer

PowerShot og IXUS digitale kompaktkameraer

Digitale kompaktkameraer - IXUS og PowerShot

Vores omfattende sortiment inkluderer det bedste digitale kompaktkamera med innovative Canon-teknologier til dig - uanset om du er nybegynder eller erfaren professionel fotograf.

Ekspert-kompaktkameraer

Vores ekspert-kompaktkameraer, som er designet til erfarne fotografer, er det perfekte, kompakte alternativ eller supplement til et digitalt spejlreflekskamera. De leverer enestående ydeevne og er ideelle til kreativ fotografering.

Bridge-kameraer

Vores alsidige kompakte bridge-kameraer giver dig den største optiske zoom, et greb i stil med digitale spejlreflekskameraer og fuld kreativ kontrol - til fantastiske resultater fra storslåede landskaber til ekstreme telefotooptagelser af dyr i naturen.

Superzoom-kameraer

Indfang alle begivenheder, ude eller hjemme, med vores alsidige superzoom-kameraer, som er udstyret med effektive zoomobjektiver i et super kompakt og elegant kamerahus.

Peg-og-skyd-kameraer

Vores stilfulde og brugervenlige peg-og-skyd-kameraer i lommeformat gør det let som en leg at optage og dele fotos og film.

Wi-Fi

Forbliv tilsluttet på farten med Canon kompaktkameraer med Wi-Fi. Upload, print og sikkerhedskopiér billeder direkte fra dit kamera, eller par det med din smartphone eller tablet, så du kan dele med det samme.

Kameraer til svag belysning

Canons kameraer til svag belysning kombinerer vores ekspertise med HS System for at give dig markant bedre resultater i udfordrende belysninger.

Undervands- og oplevelseskameraer

Tag imponerende billeder under ekstreme udendørsaktiviteter med det robuste PowerShot D30, eller tilføj et undervandshus til et kompatibelt kamera for at tage billeder under vand.

Rejsekameraer

Vores kompakte rejsekameraer er lette at bære og har effektiv optisk zoom, så det bliver muligt for dig at indfange og dele alle dine ferie- og rejseminder i fremragende kvalitet.

Support til dit kompaktkamera

Download software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk supportressourcer og hjælp til fejlfinding på dit kompaktkamera.

Søg efter tidligere kompaktkameraer

Find oplysninger om specifikationer og kompatibelt tilbehør til ældre PowerShot- eller IXUS-modeller i vores afsnit for arkiverede produkter.