no consumer

Canon LEGRIA mini

LEGRIA mini

Forbered dig på at sætte dig selv i fokus. LEGRIA mini med Wi-Fi tilbyder en unik kombination af et ultravidvinkelobjektiv, en LCD-skærm, der kan vippes og drejes, og en indbygget fod, så du kan filme dig selv og være med i dine videoer.

/Images/BLK_detail_web%20image_FSL_tcm81-1087763.jpg

Fordele

 • Sæt dig selv i fokus og få mere med i billedet med ultravidvinkelobjektivet, så du kan indfange motivet, som du husker det.
 • Find det perfekte perspektiv, og prøv flere forskellige optagelsesvinkler med den indbyggede fod og LCD-skærmen, der kan vippes og drejes.
 • Skift mellem ultravidvinkel og close-up. Alt afhængigt af hvilken slags scene, du optager, kan du ændre synsfelt ved at berøre skærmen.
 • Del indhold med indbygget Wi-Fi, og betjen dit LEGRIA mini med live streaming fjernbetjening fra en smartphone eller tablet.
 • Optag forbløffende Full HD-film og stillbilleder med en højfølsom CMOS-sensor og DIGIC DV4-processorkraft.

Funktioner

Kig nærmere på Canon LEGRIA mini

Gå ikke glip af noget


Sørg for at indfange din passion og dine interesser, uden at sætte noget ud af spil. Ultravidvinkelobjektivet giver dig en 160° synsvinkel for Full HD-film og 170° for stillbilleder. Den enestående kompakte design betyder, at det er nemt at tage med overalt.

Sæt dig selv i fokus


Den innovative 6,8 cm (2,7") LCD-skærm, der kan vippes og drejes, kan også klappes ud til siden eller bagud, så du kan se på skærmen, hvad du optager. Dette gør LEGRIA mini ideelt til forskellige typer optagelses og perfekt til at sætte dig selv i fokus.

Det perfekte perspektiv


Få det perfekte perspektiv for din film med den unikke indbyggede fod. Foden reducerer behovet for et stativ, og den kan klappes ind eller trækkes ud efter behov, så LEGRIA mini kan vippes op til ca. 60°.

Nemt at skifte fra vidvinkel til close-up


Ud over ultravidvinkeloptagelser kan du skifte til close-up-optagelse med et enkelt tryk på den kapacitive skærm. Dette giver dine filmoptagelser et mere konventionelt udseende, fordi synsvinklen reduceres til 71°.

Del din kreativitet


Indbygget Wi-Fi-funktionalitet giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din smartphone eller tablet og giver dig masser af muligheder for at dele og fremvise dine optagelser. Du kan også styre dit LEGRIA mini via en Android- eller iOS-enhed, så du kan se billederne på skærmen, starte/stoppe optagelse og ændre synsvinkel.

Uovertruffen billedkvalitet


Nyd krystalklare Full HD-optagelser og stillbilleder med Canons HS System. En 12,8 Megapixel CMOS-sensor og DIGIC DV4-processorkraft sikrer høj opløsning og lav støj og forebygger over-/undereksponering, selv for billeder med høj kontrast.

Fantastisk lyd


Sørg for, at dine film lyder lige så godt, som de ser ud. LEGRIA mini er udstyret med en stereomikrofon i høj kvalitet og Audio Scene Select. Så uanset om du optager en koncert eller vil dæmpe støjen på en tur, skal du blot vælge mellem 5 scenetyper, så bliver lydindstillingerne automatisk justeret.

Vend tingene den rigtige vej


Uanset om du optager dine film den ene eller den anden vej, eller på hovedet, vil retningsregistreringsfunktionen automatisk vende optagelserne den rigtige vej, så du får endnu mere fleksibilitet med hensyn til optagelsesvinklerne. Spejlvendt afspilning vender optagelsen vandret, hvilket er effektivt ved evaluering af din teknik, hvad enten du danser eller finpudser dine golfslag.

Slip kreativiteten løs


Optagelse i Slow eller Fast motion giver dig mulighed for at sætte hastigheden for optagelserne ned med 1/4x eller op med 4x. Intervaloptagelser giver dig mulighed for at skabe en time-lapse-effekt, som gør din film endnu mere spændende. Udtryk din kreativitet med Video Snapshot-funktionen, som laver små filmklip, når du har taget et stillbillede.

Priser

Specifikationer

Få mere at vide om Canon LEGRIA mini, dets funktioner og hvad det kan.

Få hele motivet med - hver gang

6.8cm Vari-angle touch screen

6,8 cm touchscreen, der kan vippes og drejes

Fjernbetjening og nem deling

Full HD movies

Full HD-film

MP4

MP4-format, ideelt til deling

Ensures high resolution and low noise

Sikrer høj opløsning og lav støj

Powerful DIGIC processing

Effektiv DIGIC-behandling

Stillbilleder i høj kvalitet med et nyt perspektiv

Built-in Stereo microphone

Indbygget stereomikrofon

Perfect audio to match the scene

Perfekt lyd, der matcher optagelsen

Vender optagelser den rigtige vej

God til evaluering af teknik

Slow Fast

Optagelse i Slow og Fast motion

Kreativ time-lapse-optagelse

Add fun effects to movies

Giv film sjove effekter

Opretter små film, når du har taget et billede

 • Kamera
 • NB-4L litiumionbatteri
 • CB-2LVE batterilader og strømadapter
 • Medfølgende software med instruktionsmanual
 • USB-kabel
 • Håndledsrem

LEGRIA mini Anmeldelser

 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 62ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getReviews, 31ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
;

Vigtig firmwareopdatering

Support til LEGRIA mini