no consumer

Passioneret omkring imaging, passioneret omkring dig

Grace, Marketing og PR

Tag din karriere så langt, som du kan

Siddharth, Salg og consulting

Vi er mere end blot en virksomhed

Graham, ledelse

Passioneret omkring imaging, passioneret omkring dig

Claire, Business Administration

Tag din karriere så langt, som du kan

Antonello, Salg og consulting

Sammen kan vi nå vores mål

Oliver, Business Solutions og IT, med Nicola, Salg og consulting

Karriere hos Canon

En karriere hos Canon handler om passion. Det er denne passion, kombineret med en følelse af stolthed, der driver vores medarbejdere til handling og resultater. Det er en grundene til, at vi er en innovativ markedsleder inden for imaging, lige fra consumer og business til broadcast- og medicinalprodukter og løsninger samt services.

Salg og consulting

Hvis du altid har drømt om at blive en del af et team, som sælger globalt anerkendte tjenester og løsninger, og du har en ægte passion for imaging, kan du tage din karriere til næste niveau hos Canon.

Marketing og PR

Vi er meget stolte af det, vi gør, og vi ønsker at fortælle verden om det. Det er her, du kommer ind i billedet. Med roller lige fra customer channel marketing og business planning til product management bringer vores Marketing- og PR-teams vores tjenester og løsninger til live.

Business Solutions og IT

Hvis du elsker udfordringer og gerne vil have en central rolle i det, vi gør, bidrage til kundeløsninger og skabe den infrastruktur, der gør vores arbejde muligt.

Supportfunktioner

Du er en problemknuser, har en evne til at se ud over udfordringerne og foreslå nye metoder til at effektivisere vores processer og give vores virksomhed en fremragende infrastruktur, der skaber resultater.

Ledelse

Du skal have en passion for kundeoplevelser og mennesker. Vores mål er at udvikle virksomheden ved at udvikle vores medarbejdere.

Kandidater og praktikpladser

Det kan være en overvældende opgave at finde ud af, hvad man skal efter universitet eller handelshøjskolen. Derfor er vores kandidat- og praktikpladsprogram udviklet til at give dig den erfaring, du behøver for at udvikle din karriere inden for den disciplin, du vælger. Læs Saras historie.

Mød vores medarbejdere


Sådan holder du kontakten med os

Uanset om det er serviceteknikere i Sverige eller sælgere i Spanien, opfordrer vi dig aktivt til at udforske karrieremulighederne hos Canon. Ikke alle steder har alle jobtyper, men der er spændende muligheder overalt.

Forestil dig selv hos Canon

Canon skabes af vores medarbejdere, og vi går 100 % ind for at skabe et venligt og harmonisk arbejdsmiljø. Vi har også en stærk relation til vores kunder, som realiseres via vores førsteklasses-varemærke. Forestil dig selv hos Canon for at se, om det kan være det rigtige sted for dig.