spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Canon InfoFind oplysninger om Canon  |   Find ForhandlerFind den nærmeste forhandler af Canons produkter og løsninger |   KontaktKontaktoplysninger om Canon Canon Danmark spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Privat > Produkter > Inkjet-fotoprinter > Software spacer image spacer image
spacer image

PIXMA-software

Serien af PIXMA-printere og Alt-i-Én-enheder giver dig enestående printkvalitet og omfattende software til at inspirere dine kreative ideer. Du kan genopdage dine tabte minder ved at forenkle, hvordan du organiserer og printer dine fotos, bl.a. fotos fra Facebook. Det er let at scanne dokumenter, oprette PDF-filer og få adgang til eksklusive online-tjenester.

My Image Garden

Oplev det fulde potentiale af din PIXMA. Gør det nemmere at arrangere og printe dine fotos med My Image Garden-softwaren. Den samler alle de værktøjer, du har brug for til at blive inspireret med kreative ideer, med automatiske forslag, herunder skabeloner og meget mere.

Organisér dine billeder

Finder fotos på din pc – selv dem, der for længst er glemt. My Image Garden arrangerer automatisk dine billeder efter dato, hvor de er taget, og viser dem i kalendervisning. Den indbyggede teknologi til Face Detection gør det nemt at arrangere dine billeder efter personer på fotoet. Du kan også nemt gruppere billeder efter begivenheder som bryllupper, fødselsdage osv.

Opret og print

Det har aldrig være nemmere at printe dine fotos. My Image Garden viser alle printindstillinger som f.eks. papirtype, størrelse og kanter på én nem navigationsskærm. Det er hurtigt og nemt at forvandle dine fotos til kunstværker med de forskellige skabeloner og fotofiltre, der følger med. Opret og print personlige kort, kalendere og fotokollager med My Art-menuen.

Full HD Movie Print

Fang de bedste øjeblikke fra dine film. Du skal blot afspille din film, der er optaget med et Canon-kamera, og vælge de billeder, du vil printe som et enkelt foto, flette flere billeder eller sprede en række klip ud for at fortælle en historie.

Direct Disc Print

Giver dine diske en smart og professionel finish. Med Direct Disc Print-funktionen kan du printe direkte på printbare diske. Ved at bruge de skabeloner, der følger med, kan du designe dit eget label med dine yndlingsbilleder og tilføje tekst.

Hurtigmenu (Quick Menu)

Startskærm

Med Quick Menu-softwaren får du nem og direkte adgang til alle printerfunktioner, webtjenester og manualer. Hovedskærmbilledet viser tydeligt alle tilgængelige print- og My Garden-funktioner, som du kan vælge mellem.

Billeder som diasshow

Genopdag din billedsamling og bliv inspireret med billede som diasshow-funktionen i Hurtigmenuen (Quick Menu). Et lille vindue på skrivebordet viser billeder fra din computer samt sjove layouts, der automatisk oprettes af My Garden.

Genvejsmenu

Denne smarte ikonbar giver hurtig adgang til udvalgte funktioner i Quick Menu-hovedskærmen. Ikonerne kan nemt tilpasses, så de viser dine foretrukne funktioner for hurtig adgang direkte fra skrivebordet.

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM er en online-tjeneste til brugerne af originalt Canon-blæk, hvor du kan downloade fotos, illustrationer, papirmodeller og meget andet leveret af internationalt anerkendte fotografer og kunstnere.

Der tilføjes hele tiden nyt indhold til konstant inspiration for din kreativitet. Du skal blot browse, downloade og printe indhold fra My Image Garden direkte fra skærmen på en cloud-forberedt PIXMA eller vha. PIXMA Printing Solutions app'en.


Creative Park er en online-service, der er åben for alle, og hvormed du kan lave dine egne, personlige lykønskningskort, kalendere og mange andre sjove foto- og papirobjekter.

Easy-WebPrint EX

Få styr på print fra nettet

Easy-Web Print EX er et plug-in til Microsoft Internet Explorer, som gør det nemt at markere vigtige afsnit på en webside og samle dem til et enkelt dokument til print.

Print Studio Pro

Effektivt workflow

Canons Print Studio Pro plug-in giver dig det perfekte link for workflowet mellem dit billede og det færdigprintede produkt. Dette unikke program er designet specielt til professionelle PIXMA-printere og lader dig nemt få professionelle fotoprint.

Print Your Days Facebook App

Print Your Days-app

Print dine mindeværdige billeder fra Facebook

Vælg et særligt billede, eller lav en smuk collage af dine egne og dine venners Facebook-fotos med en enkelt handling - og print dem som et levende, iøjnefaldende minde om sjove oplevelser. Du skal bare logge på din Facebook-konto fra din pc og søge efter Print Your Days for at begynde at bruge denne fremragende app.

Collageeksempler

Full HD Movie Print er tilgængelig fra udvalgte Canon Digital IXUS-, PowerShot- og EOS-kameraer samt LEGRIA-videokameraer.

Se de individuelle produktspecifikationer for at kontrollere de tilgængelige funktioner og softwarekompatibilitet.

Facebook® er et registreret varemærke tilhørende Facebook Inc.

spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Betingelser   |   Sitemap   |   Oplysninger om cookies spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Betingelser spacer image spacer image