PowerShot og IXUS digitale kompaktkameraer

Vores PowerShot- og IXUS-serier af digitale kompaktkameraer i enestående kvalitet indeholder innovative Canon-teknologier og er nemme at tage med dig. De vil inspirere dig til at tage det næste skridt til at optage og dele fremragende fotos og film. Desuden indeholder vores omfattende sortiment det bedste digitale kompaktkamera til dig - uanset om du er nybegynder eller erfaren professionel fotograf.

Ekspert-kameraer

Bridge-kameraer

Superzoom-kameraer

Vores ekspert-kompaktkameraer, som er designet til erfarne fotografer, er det perfekte, bærbare alternativ eller supplement til et digitalt spejlreflekskamera. Med en spændende blanding af banebrydende teknologi, førende optik, intuitiv fuld manuel kontrol og RAW, leverer de enestående ydeevne og er ideelle til optagelse i svag belysning.

Vores alsidige kompakte bridge-kameraer giver dig den største optiske zoom, et greb, der minder om et digitalt spejlreflekskamera, og kreativ kontrol med manuelle indstillinger. Få enestående resultater fra storslåede landskaber til ekstreme optagelser af dyreliv med teleobjektiv.

Optag hvad som helst, uanset hvor du er, med vores alsidige superzoom-kameraer, med effektive zoomobjektiver i et superkompakt og elegant kamerahus. Ideel til særlige lejligheder og ferier.

Wi-Fi-kameraer

Peg-og-skyd-kameraer

Undervands- og oplevelseskameraer

Forbliv tilsluttet på farten med Canon kompaktkameraer med Wi-Fi. Upload, print og sikkerhedskopiér billeder direkte fra dit kamera, eller tilslut det til din smartphone eller tablet, så du kan dele med det samme.

Vores peg-og-skyd-kameraer er små nok til at putte i lommen eller tasken, og de er spækket med banebrydende teknologi - så optagelse og deling af enestående fotos og film er en leg for alle.

Åbn op for en ny verden af fotografering på dit næste udfordrende eventyr eller din undervandsoplevelse. Tag imponerende billeder under ekstreme udendørsaktiviteter med det robuste PowerShot D30, eller føj et undervandshus til et kompatibelt kamera for at tage billeder ned til 40 m under vandet eller for at beskytte dit kamera mod vand, sand og sne.

Kameraer til svag belysning

Canons kameraer til svag belysning giver dig markant bedre resultater i udfordrende belysninger. Ved at kombinere vores optiske ekspertise med HS System giver de overlegne resultater, der indfanger øjeblikkets ægte stemning.

Rejsekameraer

Hvor dine rejser end fører dig hen, er Canons kompakte, lette rejsekameraer den perfekte følgesvend. De er lette at bære og har effektive optiske zoomer, så det bliver muligt for dig at indfange og dele alle dine ferie- og rejseminder i fremragende kvalitet.

Support til dit kompaktkamera

Download software, firmware og manualer, og få adgang til online teknisk supportressourcer og hjælp til fejlfinding på dit kompaktkamera.

Søg efter tidligere kompaktkameraer

Find oplysninger om specifikationer og kompatibelt tilbehør til ældre PowerShot- eller IXUS-modeller i vores afsnit for arkiverede produkter.